h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Genç kadının intihar ettiği olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

Genç kadının intihar ettiği olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

Afyonkarahisar'da bir kadın, ailesiyle oturdukları sırada av tüfeğiyle intihar etti. Gözaltına alınan görümcesi tutuklandı.

Afyonkarahisar’da yaşanan trajik bir olayda, 24 yaşındaki genç bir kadın olan Gaye Solmaz, ailesiyle birlikte oturdukları sırada aniden yan odaya giderek av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etti ve hayatını kaybetti. Bu olayla ilgili olarak gözaltına alınan 7 aile üyesinden biri olan görümcesi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, 10 Ocak’ta Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde, Üsküdar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Gaye Solmaz, kocası ve diğer aile üyeleriyle evlerinin salonunda otururken başka bir odaya geçti ve av tüfeğini kendisine doğrultarak tetiğe bastı. Kanlar içindeki Solmaz’ı gören aile üyeleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri, olay yerine gelerek genç kadını ambulansla hastaneye götürdü, ancak yapılan müdahalelere rağmen Solmaz hayatını kaybetti.

Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda, aile üyeleri A.T., R.T., R.T., A.T., G.T., S.A. ve H.D. gözaltına alındı. İfadelerinde, A.T.’nin Solmaz’ın yanına gittiğini ve ardından silah sesi duyduklarını belirten aile üyeleri, odada tüfeği A.T.’nin elinde gördüklerini ve Solmaz’ın kendisini vurduğunu söyledi. Soruşturmanın ardından R.T., R.T., A.T., G.T., S.A. ve H.D. serbest bırakılırken, A.T. mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Virajı dönemeyen araç, bahçeye savruldu: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Virajı dönemeyen araç, bahçeye savruldu: 1 kişi yaralandı