h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şişli’de bir evden 10 milyon liralık ziynet eşyası çalındı!

Şişli’de bir evden 10 milyon liralık ziynet eşyası çalındı!

Şişli'de 4 kadın, plastik kartla kapıları açarak 5 eve girdi ve toplamda yaklaşık 10 milyon 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ve cep telefonu çaldı. Polis ekipleri 2 şüpheli kadını yakaladı ve üzerlerinde evlere girmek için kullanılan 3 plastik kapı açma aparatı bulundu. Şüphelilerin, çaldıkları eşyalar arasında 6 bin liralık ziynet eşyası, 150 bin liralık ziynet eşyası, 5 bin dolarlık ziynet eşyası, 6 bin lira, 300 dolar, altın küpe, pırlanta, altın yüzük, altın kolye ve cep telefonu olduğu belirlendi. 2 şüpheli tutuklandı, 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Şişli ilçesinde gerçekleşen bir hırsızlık olayında, 5 evden yaklaşık 10 milyon 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ve cep telefonu çalınmıştır. Olayı gerçekleştiren 4 kadından 2’si polis tarafından yakalanmıştır. Hırsızların evlere girip çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıkmıştır.

Şişli’de 4 kadın, farklı tarihlerde plastik kartla kapıları açarak 5 eve girmiştir. Evleri didik didik arayan hırsızlar, ziynet eşyalarını ve cep telefonlarını çalarak kaçmışlardır. Polis ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek çalışmalara başlamıştır. Ekipler, Baruthane Caddesi’nde şüpheli 2 kadını yakalayarak gözaltına almış, diğer 2 suç ortağı ise kaçmıştır. Yakalanan A.Ç. ve F.Ç.’nin üzerinde evlere girmek için kullanıldığı düşünülen 3 adet plastik kapı açma aparatı bulunmuştur.

Bir evden 10 milyon liralık ziynet eşyası çalındı

Şüphelilerin Duatepe Mahallesi’nde girdikleri evden 6 bin liralık ziynet eşyası, Bozkurt Mahallesi’nde girdikleri evden 150 bin liralık ziynet eşyası, Merkez Mahallesi’ndeki evden 5 bin dolarlık ziynet eşyası, yine Merkez Mahallesi’ndeki bir evden ise 6 bin lira, 300 dolar, 2 adet altın küpe, 1 adet pırlanta, 2 adet altın yüzük, 2 adet altın kolye ve 2 adet cep telefonu çalındığı belirlenmiştir. Hırsızların ayrıca Fulya Mahallesi’nde bulunan bir evden ise 10 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldığı tespit edilmiştir. Polis ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyerek hırsızların evlere giriş ve çıkışlarını belirlemiştir. Hırsızların genellikle aynı saat aralığında plastik aparat yardımıyla evlere girdiği ortaya çıkmıştır. Gözaltına alınan A.Ç. Feriköy Polis Merkezi Amirliği’ne, F.Ç. ise Şişli Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edilmiştir. A.Ç.’nin ayrıca 3 ayrı hırsızlık olayından arandığı belirlenirken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Diğer 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

Türkçe özgün başlık önerisi: Tarihi eserleri 40 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı

Sıradaki haber:

Türkçe özgün başlık önerisi: Tarihi eserleri 40 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı