h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otomobilin yan aynasını tekmeleyerek kıran kişi güvenlik kamerasına yakalandı

Otomobilin yan aynasını tekmeleyerek kıran kişi güvenlik kamerasına yakalandı

Muş'ta bir kişi, park halindeki bir arabanın dikiz aynasına tekme atarak zarar verdi. Saldırganın neden bu eylemi gerçekleştirdiği bilinmiyor. Olay, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saldırganın arabaya tekmeler savurduğu ve sonra yoluna devam ettiği görülüyor.

Muş’ta Yolculuk Yapan Bir Kişi Park Halindeki Otomobile Zarar Verdi

Muş’un İstasyon Caddesi’nde dün yaşanan olayda, bilinmeyen bir şahıs park halindeki bir otomobile zarar verdi. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, yürüyüş halinde olan bir kişinin aniden park halindeki otomobile doğru yönelerek dikiz aynasına tekme attığı görülüyor. Saldırganın neden böyle bir harekette bulunduğu ise henüz belirlenemedi. Otomobilin dikiz aynası, saldırganın tekmesiyle kırıldı ve şahıs olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayın ardından otomobil sahibi şikayette bulunurken, güvenlik kamerası görüntüleri polis tarafından incelenmeye alındı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarına başladı. Olayın bir an önce aydınlatılması ve sorumlularının cezalandırılması için emniyet güçlerinin çalışmaları devam ediyor.

Mersin’deki kaza sonrası Marmaris otogarında kaydedilen otobüs görüntüleri gün yüzüne çıktı

Sıradaki haber:

Mersin’deki kaza sonrası Marmaris otogarında kaydedilen otobüs görüntüleri gün yüzüne çıktı