h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Doğanşehir ilçesinin yeniden yapılandırılması ve iyileştirilmesi için faaliyetler devam ediyor

Doğanşehir ilçesinin yeniden yapılandırılması ve iyileştirilmesi için faaliyetler devam ediyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Malatya'da incelemelerde bulundu. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile bir araya gelen Gürgen, ilçedeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. İmar durumu, yapı rezerv alanı planlaması ve kültür varlıkları gibi konular ele alındı. Başkan Zelyurt, deprem sonrası ilçenin problemlerini çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Gürgen ise devlet ve milletin birlikte çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Malatya’nın deprem bölgesi Doğanşehir’de gerçekleşen incelemelerde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen ve Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt bir araya geldi. İkilinin yaptığı istişarelerde, ilçenin imar durumu, planlanması gereken yapı rezerv alanı içindeki sur alanı, kültür varlıkları ve devam eden paleosismoloji çalışmaları ele alındı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen’e ilçedeki imar durumu hakkında bilgi verdi. Zelyurt, “Depremin ilk gününden beri ilçemizin tüm problemlerini çözmek için büyük bir gayret gösterdik. Bugün Sayın Bakan Yardımcımız Vedat Gürgen’in Malatya’yı ziyaret etmesi vesilesiyle Doğanşehir’imiz hakkında istişarelerde bulunduk. Doğanşehir’in yeniden imarı ve canlandırılması için devlet ve millet olarak ortak akılla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Başlık: “Doğanşehir’de Çevre Bakan Yardımcısı ve Belediye Başkanı İstimar Bölgesi Hakkında İstişarelerde Buluştu”

Mansur Yavaş’tan Ankara’da yaşayan depremzedelere ve öğrencilere oy kullanma çağrısı

Sıradaki haber:

Mansur Yavaş’tan Ankara’da yaşayan depremzedelere ve öğrencilere oy kullanma çağrısı