h Dolar 34,2295 % 0.02
h Euro 37,0990 % 0.02
h Sterlin 44,5650 % 0.17
h Altın (Gr) 3.009,32 %0,58
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Tekkeköylü öğrenciler, Floor Curling yarışmasında il birincisi oldu!

Tekkeköylü öğrenciler, Floor Curling yarışmasında il birincisi oldu!

Samsun'da düzenlenen Okullararası Floor Curling Müsabakaları'nda Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri birincilik kazandı. Nisanur Özmen ve Melike Ecrin Kardil, genç kızlar kategorisinde birinci olarak okullarını gururlandırdı. Okul müdürü Coşkun Yıldız, öğrencileri ve beden eğitimi öğretmenini tebrik etti ve Samsun'u bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandıklarını söyledi. Madalya töreniyle ödüller takdim edildi.

Tekkeköy’ün başarılı öğrencileri Samsun’da düzenlenen Okullararası Floor Curling Müsabakaları’nda büyük bir başarı elde etti. Samsun İlkadım Okçuluk Salonu’nda gerçekleşen turnuva, heyecan dolu maçlara sahne oldu. Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Nisanur Özmen ve Melike Ecrin Kardil, genç kızlar kategorisinde birincilik elde etti. Ödül töreniyle birlikte öğrencilere madalyaları verildi.

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Coşkun Yıldız, “Bu sonuçla okulumuz Samsun’u bölge finallerinde temsil edecek. Emekleriyle bu başarıya katkı sağlayan öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Alaattin Övüç’ü tebrik ediyoruz,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Samsun’lu öğrencilerin bu göz alıcı başarısı, Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin adını daha da duyuracak. Bu gurur verici olayın paydaşları olan öğrenciler ve beden eğitimi öğretmenleri büyük alkışı hak ediyor.

Yüzme Dallarında İl Seçimleri Gerçekleştirildi: İşte Sonuçlar!

Sıradaki haber:

Yüzme Dallarında İl Seçimleri Gerçekleştirildi: İşte Sonuçlar!