h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Aydınlı gençler, Avrupa projesi sayesinde gelişimlerini katlıyor

Aydınlı gençler, Avrupa projesi sayesinde gelişimlerini katlıyor

Aydınlı öğrenciler, Erasmus projesiyle Kuzey Makedonya'ya giderek meslek gelişimlerini ve kültürel bilgilerini artırdı. 9-22 Ocak tarihleri arasında Üsküp'te bulunan öğrenciler, işletmelerde mesleki gelişimlerini sürdürürken iletişim ve dil becerileri üzerinde de çalıştı. Kuzey Makedonya Türkiye Büyükelçisi de öğrenci ve öğretmenleri kabul etti.

Aydın’da eğitim gören öğrenciler, Kuzey Makedonya’ya gerçekleştirdikleri Erasmus projesiyle mesleklerindeki gelişimlerini ve kültürel bilgilerini artırma fırsatı buldular.

Aydın Efeler Meslek Eğitim Merkezi’nden sekiz öğrenci ve iki öğretmen ile Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yedi öğrenci ve bir öğretmen, Kuzey Makedonya’ya giderek 9-22 Ocak 2024 tarihleri arasında Üsküp’te mesleklerine uygun işletmelerde mesleki gelişimlerini, iletişim becerilerini, kültürel bilgilerini ve İngilizce ve Makedonca dil yeteneklerini geliştirme imkanı buldular. Teknik öğretmenler, öğrencilerin çalışmalarını işletmelerde takip ederek mesleki eğitimlerini desteklediler. Ayrıca, Türkiye’nin Kuzey Makedonya Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök’ün elçilik konutunda öğrenci ve öğretmenleri kabul ettiği belirtildi.

Lise öğrencileri Eskişehir’de harika bir çalışmaya imza attı!

Sıradaki haber:

Lise öğrencileri Eskişehir’de harika bir çalışmaya imza attı!