h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Aracını bırakıp döndüğünde alevler içinde bulduğu otomobili” şeklinde başlığı özgünleştirebiliriz.

“Aracını bırakıp döndüğünde alevler içinde bulduğu otomobili” şeklinde başlığı özgünleştirebiliriz.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde park halindeki bir Tofaş marka otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede müdahale edilen yangın sonucunda otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobil sahibi ise yangının neden çıktığı konusunda herhangi bir bilgiye sahip olmadığını belirtti.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, park halinde olan bir Tofaş marka otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Yukarı Pazarcı Mahallesi’ndeki 4044 Sokak üzerinde park edilen 07 LT 740 plakalı Tofaş Şahin marka otomobilde meydana gelen yangın, vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Ancak otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olayın otomobil sahibi Raşit Küçükkara’nın eşi olduğunu belirten Küçükkara, “Şelale Mahallesi’nden çarşıya işlerimi halletmek üzere geldim. Arabamı her zaman park ettiğim yerde bırakarak işlerimi halletmeye gittim. Bir süre sonra yangın haberini aldım. Neden böyle bir yangın çıktığı hakkında hiçbir fikrim yok” şeklinde konuştu.

Insanları sevgiyle kucaklayan ve iyilik dağıtanların hikayesi

Sıradaki haber:

Insanları sevgiyle kucaklayan ve iyilik dağıtanların hikayesi