h Dolar 34,2376 % -0.12
h Euro 37,0783 % -0.12
h Sterlin 44,4092 % 0.22
h Altın (Gr) 3.008,44 %0,54
h BIST100 8.873,06 %1,82
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • İş Birlikleriyle Büyükşehir ve MASKİ, Yağış Sürecinde Hız Kesmedi: Olumsuzluklar Engelendi!

İş Birlikleriyle Büyükşehir ve MASKİ, Yağış Sürecinde Hız Kesmedi: Olumsuzluklar Engelendi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrasında Manisa'da şiddetli yağışlar ve fırtına etkili oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri gece boyunca sahada çalışarak, olumsuz durumların önüne geçti. Sağanak yağışlar nedeniyle kanalizasyon hatları temizlendi ve ana hatlara hızlı bir şekilde müdahale edildi. Ekipler, yağışlar sona erene kadar görevlerini sürdürecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında alarm durumundaydı. Gece boyunca il genelinde etkili olan yağışlara karşı ekipler, yoğun çalışmalar yaparak herhangi bir olumsuzluğa izin vermedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında gece boyunca sahada görev yaptı. Yağmur suyu ızgaraları, yağışla birlikte biriken malzemelerin temizlenmesi için boşaltılırken, ana kanalizasyon hatları da hızlı bir şekilde açıldı. Özellikle Manisa merkezinde en fazla yağış alan bölgelerde, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri gece boyunca özverili bir şekilde çalıştı.

“Yağışlar sona erene kadar görev başındayız”

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “Sağanak yağış ve fırtına uyarısından sonra tüm ekiplerimiz gece boyunca sahada görev aldı. MASKİ olarak yağış öncesinde de ızgara temizliğiyle ilgili personelimizle çalışmalarımızı tamamladık. Yağış sırasında da ızgaralara taşınan malzemeleri temizledik. Ayrıca, ana kanalizasyon hatlarına hızlı müdahale ederek önlemlerimizi sürdürdük. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için yağışlar sona erene kadar tüm ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarak gemisi, faaliyetlerine devam ediyor

Sıradaki haber:

Tarak gemisi, faaliyetlerine devam ediyor