h Dolar 34,2555 % 0.08
h Euro 37,2057 % 0.08
h Sterlin 44,6560 % -0.16
h Altın (Gr) 3.002,82 %0,26
h BIST100 8.770,31 %-0,26
a
  • Vakit
  • Spor
  • Dursun Özbek, Şampiyonluk Bir Emeklilik İkramiyesi Gibi Değildir Diyor

Dursun Özbek, Şampiyonluk Bir Emeklilik İkramiyesi Gibi Değildir Diyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’deki hakem kararlarında ciddi bir standartsızlık olduğunu belirtti. Özbek, MHK’ye ve federasyon yetkililerine seslenerek, şampiyonluğun emeklilik ikramiyesi olmadığını söyledi. Törende konuşan Özbek, Galatasaray'ın organize bir kötülükle karşı karşıya olduğunu ve bu tür çabalara şaşırmadıklarını ifade etti. Ayrıca Özbek, Galatasaray'ın kenetlenmesi halinde bu kirli oyunların sonuçsuz kalacağını belirtti. Başkan, Galatasaray'ın finansal yapısıyla ilgilendiğini ve algı yaparak yıpratmaya çalıştıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini de vurgulayan Özbek, sponsor olan firmalara teşekkür etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem kararlarının standartsızlık olduğunu dile getirerek, “MHK’ye ve federasyon yetkililerine sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Türk futbolunda emekli olmayı planlayanlar, sessiz sedasız kenara çekilmeli” dedi.

Galatasaray, tekstil firması Yünsa ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Toplantıya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz ve basın mensupları katıldı.

Özbek, törende yaptığı konuşmada Süper Lig’deki hakem kararlarında standartsızlık olduğunu belirterek, “Verilen hakem kararlarını bütün spor kamuoyu ve sizler de izlediniz. Devam eden ciddi bir standartsızlık söz konusu. Bu böyle devam edemez, etmeyecek. Galatasaray bugün organize bir kötülükle karşı karşıya. Onların amacı Galatasaray’ın zafer yolunu engellemek. Bunlara şaşırmıyoruz. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu beyhude çabalar sonuç vermeyecektir” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin aynı televizyon programına davet etmesinin hatırlatılması üzerine Özbek, “Bizim kıblemiz belli. Biz doğrularımızı aynı şekilde ifade ediyoruz. Şimdi ne değişti? Bunun cevabını Fenerbahçe Başkanı vermelidir” dedi.

Galatasaray Başkanı Özbek, lig başlamasından bu yana genel olarak Galatasaray’a standart dışı uygulamalar yapıldığını belirterek, “Dün akşam golümüzün iptal edilmesiyle bu olay zirveye çıktı. Galatasaray kenetlendiği sürece bu kirli oyunlar etkisiz kalacak. Geçen sene başarılı olduk, bu sene daha tedbirli davranıyorlar. Bu çabalarının başarılı olacağını düşünmüyorum. Camiamız bu kenetlenmeyi göstermektedir. Sponsorluk gelirleri sayesinde finansal yapımızı güçlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Özbek, Galatasaray’ı algı yaparak yıpratmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Finansal açıdan hiçbir sorunumuz yok. Hepsini tek tek ödedik. Bu konuda konuşulan tek kulüp Galatasaray. Biz bundan etkilenmeyiz. Bir gün bile ödemelerin gecikmesine fırsat vermeyiz” şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özbek, eksikliği olan bölgelere takviye yapacaklarını ve çalışmaların devam ettiğini belirtti. Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz ise Galatasaray’ı sponsor oldukları için gurur duyduklarını ifade etti.

Bu haberin orijinal kaynağı ve daha fazla detay için [site adı ve linki] adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yunusemre Spor Kulübü genç judocuları, Ordu’da düzenlenen turnuvada 4 madalya kazandı.

Sıradaki haber:

Yunusemre Spor Kulübü genç judocuları, Ordu’da düzenlenen turnuvada 4 madalya kazandı.