h Dolar 34,2983 % 0.03
h Euro 37,0976 % 0.03
h Sterlin 44,5472 % 0.09
h Altın (Gr) 3.013,53 %-0,51
h BIST100 8.945,80 %0,42
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vakit.com.tr Özel Haber: Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Basın toplumun vicdanıdır” mesajını verdi

Vakit.com.tr Özel Haber: Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Basın toplumun vicdanıdır” mesajını verdi

Kartal Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi. Başkan Gökhan Yüksel'in katılımıyla gerçekleşen programda, gazetecilerin toplumu bilgilendirme ve sorunları gündeme getirme gibi önemli bir rolü olduğu vurgulandı. Yüksel, basının toplumun vicdanı olduğunu belirterek, gazetecilerin sorumluluklarını yerine getirmelerini umduğunu ifade etti. Kartal Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte gazetecilerle bir araya gelerek sohbet edildi ve bilgi paylaşımı yapıldı. Yüksel, tüm çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Kartal’ın Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. Programda yaptığı konuşmada Yüksel, basının toplumun vicdanı olduğunu belirtti ve en iyi şekilde çalışan gazetecilerin bu sorumluluğu taşıdığını vurguladı.

Kartal Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak amacıyla gazetecilere kahvaltı verdi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda basın mensubu katıldı ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de programa iştirak etti. Mehmet Ali Büklü Parkı içinde bulunan Jüpiter Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda, Kartal’da görev yapan gazeteciler de yer aldı. Programda, gazetecilerin toplumu bilgilendirme, sorunları gündeme taşıma ve çözüm sağlama konusunda önemli bir rol üstlendikleri vurgulandı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuşmasında “Gazeteci arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Çalışma koşullarının ve yaşanan zorlukların farkındayız. Ancak basın, toplumun vicdanıdır. En iyi şekilde işini yapan gazetecilerin de bu sorumluluğu taşıması gerekiyor. Umarım çalışan gazetecilerin şartları daha da iyileşir. Bu vesileyle gazeteci arkadaşlarımızla buluşarak, onlara biraz bilgi verdik ve sohbet ettik. Bir kez daha tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Antalya’da tatil yapmak üzere gelen Rus turistin durumu hakkında bilgi alınamıyor

Sıradaki haber:

Antalya’da tatil yapmak üzere gelen Rus turistin durumu hakkında bilgi alınamıyor