h Dolar 34,2993 % 0.11
h Euro 36,9808 % 0.11
h Sterlin 44,3495 % -0.32
h Altın (Gr) 2.996,41 %-1,03
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’e şiddetli yağışlar vurdu: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, araçlar sele kapıldı

İzmir’e şiddetli yağışlar vurdu: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, araçlar sele kapıldı

İzmir'de sağanak yağış nedeniyle hayat felç oldu. Kentteki caddeler göle döndü, araçlar ve iş yerleri su altında kaldı. Vatandaşlar duraklara sığındı veya paçalarını sıvayıp yollarda yürümeye devam etti. Dikili ilçesinde ise araçlar sulara gömüldü, esnaf ve sürücüler zor anlar yaşadı.

İzmir’de şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti! İnsanlar araçlarının su altında kaldığı kentte duraklara sığındı veya paçalarını sıvayarak yolun karşısına geçmek zorunda kaldılar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İzmir için verdiği sağanak yağış uyarısının ardından, dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağışlar, kenti felç etti. Özellikle Buca ve Bornova gibi merkez ilçelerde cadde ve sokaklar tam anlamıyla suyla kaplandı.

Bazı insanlar otobüs duraklarına sığınırken, bir kadın çorabını ve ayakkabısını çıkararak paçalarını sıvayıp su altındaki yol üzerinde yürümeye devam etti.

Dikili ilçesinde de şiddetli yağışlar nedeniyle araçlar sulara gömüldü ve bazı iş yerleri suyla doldu. Şehit Sami Akbulut Caddesi özellikle etkilendi ve yağış sonrası biriken sular hem vatandaşlara hem araç sürücülerine hem de esnafa zor anlar yaşattı.

FETÖ firarisiyle bilgi paylaşan polis gözaltına alındı

Sıradaki haber:

FETÖ firarisiyle bilgi paylaşan polis gözaltına alındı