h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Karslılar Halk Ekmeği tercih ediyor

Kars'ta ekmeğe yapılan son zamdan dolayı vatandaşlar, ucuz ve taze ekmek sağlayan Halk Ekmek büfelerine yönelmeye başladı. 210 gram ekmeğin 7,5 TL olduğu kentte, belediyeye ait Halk Ekmek büfelerinde aynı gramajdaki ekmek 3,5 TL'ye satılıyor. Pazar günleri fırınların ekmek çıkarmaması ve yüksek fiyatlar nedeniyle vatandaşlar, belediye büfelerinden ekmek ihtiyaçlarını karşılayarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Vatandaşlar, belediye yönetimine ucuz ve taze ekmek imkanı sunduğu için teşekkür etti.

Kars’ta Ekmek Fiyatlarındaki Artışla Birlikte Halk Ekmek Büfelerine Talep Arttı

Son zam ile birlikte Kars’ta ekmeğin fiyatı 7,5 TL’ye çıkması, vatandaşları alternatif arayışına yönlendirdi. Belediye tarafından işletilen Halk Ekmek Büfeleri, daha uygun fiyatlarıyla ön plana çıkmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar, Halk Ekmek Büfeleri’ne akın ederek 3,5 TL’ye kaliteli ekmek temin ediyor.

Pazar günleri fırınların ekmek üretimine ara vermesi ve ekmeğin yüksek fiyatlandırılması, vatandaşları Belediye Halk Ekmek Büfeleri’ne yönlendirdi. Hem sıcak hem de ekonomik ekmek almak isteyen vatandaşlar, Belediye Halk Ekmek Büfeleri’ne gelerek evlerinin ekmek ihtiyacını karşılıyor ve aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar.

Kars’ta 210 gram ekmeğin fırın ve marketlerde 7,5 TL’ye satılırken, aynı miktardaki ekmek Belediye Halk Ekmek Büfeleri’nde 3,5 TL’ye sunuluyor. Ucuz ve taze ekmek alma imkanını sağlayan belediye yönetimi, vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

Kış Mevsiminde Şeker Pancarı Taşımacılığı Çalışmaları

Sıradaki haber:

Kış Mevsiminde Şeker Pancarı Taşımacılığı Çalışmaları