h Dolar 34,2343 % 0.01
h Euro 37,3043 % 0.01
h Sterlin 44,6736 % -0.12
h Altın (Gr) 2.997,05 %0,08
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Başkan Çayır, kazanmaya odaklanarak yeni bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti

Başkan Çayır, kazanmaya odaklanarak yeni bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Amasyaspor FK maçıyla ikinci yarıya başlamak istediklerini ve taraftarlarından destek istediklerini dile getirdi. Takımın verimli bir ara dönem kampı geçirdiğini belirten Çayır, hedeflerinin galibiyetle başlamak olduğunu ifade etti. Elazığspor, Amasyaspor FK maçıyla sezonun ikinci yarısına merhaba diyecek. Pazar günü oynanacak olan maçta tüm taraftarların yanlarında olmasını bekliyorlar.

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, tüm taraftarları Pazar günü maçlarına beklemek istediklerini ifade ederek, “Kazanarak başlamak hedefimiz” dedi.

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 16. Haftası’nda Amasyaspor FK ile yapacakları maçla sezonun ikinci yarısına merhaba diyecek. Bu maçın hazırlıkları için takım, kendi tesislerinde bir araya geldi. İki etaplı ara dönem hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Beyazlılar, iki günlük izinlerinden sonra tekrar antrenmanlara başladı.

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, verimli bir ara dönem kampı geçirdiklerini belirtti ve “İlk yarıyı play-off potasında tamamladık ve iyi bir kamptan geçtik. Şimdi kamp dönemini geride bıraktık ve maç haftasına girdik. Amasyaspor FK maçıyla galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz görevlerinin bilincinde, takımımıza güveniyoruz. İkinci yarıya taraftarlarımızın desteğiyle galibiyetle başlamak istiyoruz. Pazar günü tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimiz kazanmak” şeklinde konuştu.

RAMS Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: “(Karzev’in paylaşımı) Bizlerin hassasiyeti çok fazla, savunmasını değerlendirip bir karar alacağız.”

Sıradaki haber:

RAMS Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: “(Karzev’in paylaşımı) Bizlerin hassasiyeti çok fazla, savunmasını değerlendirip bir karar alacağız.”