h Dolar 34,2915 % 0.01
h Euro 37,0979 % 0.01
h Sterlin 44,4900 % -0.04
h Altın (Gr) 3.012,09 %-0,56
h BIST100 8.947,44 %0,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin’de maskeli kişilerin kuyumcuya düzenlediği silahlı saldırı

Mardin’de maskeli kişilerin kuyumcuya düzenlediği silahlı saldırı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir kuyumcu, maskeli kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silahla ayağından yaralanan kuyumcu T.A., hemen hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, lüks bir araçla gelen saldırganların maske takarak kuyumcuya girdikleri ve ardından kaçtıkları görülüyor. Yaralanan kuyumcu ise saldırganları kovalayarak maskelerini çıkarmaya çalışıyor. Polis, saldırganların yakalanması için çalışmalarına başladı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan bir kuyumcuya maskeli kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda iş yerinin sahibi yaralandı. Olay, Yeni Mahalle Şanlıurfa Caddesi’nde meydana geldi. S.A. adlı kuyumcu, iş yerine gelen maskeli saldırganlar tarafından silahla ayağından vuruldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralanan S.A., 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne taşındı.

Bu arada, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen saldırı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, lüks bir araçla gelen maskeli şüphelilerin kuyumcuya girerek iş yerinin sahibini ayağından vurdukları ve daha sonra kaçmaya çalıştıkları görülüyor. Görüntülerde ayrıca, yaralanan kuyumcu sahibinin kaçan saldırganların peşinden giderek maskelerini çıkarmaya çalıştığı anlar da güvenlik kamerasına yansıyor.

Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Ataç, Çınar’ın keman hayalini gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Başkan Ataç, Çınar’ın keman hayalini gerçekleştirdi