h Dolar 34,2067 % 0.24
h Euro 37,2580 % 0.24
h Sterlin 44,8023 % 0.58
h Altın (Gr) 2.987,91 %1,15
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, tatil döneminde çocuklara tiyatro gösterimi hediye ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tatil döneminde çocuklara tiyatro gösterimi hediye ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sömestir tatili süresince çocuklara yönelik 9 farklı tiyatro oyununu ücretsiz olarak sunacak. İki farklı sahnede gerçekleşecek olan etkinlik, çocukları eğlenceli bir tatil geçirmeye davet ediyor. Aktif Yaşlı Merkezi, Antre Sahne, Beyoğlu Sanat Topluluğu ve Kırmızı Kalem Sanat Akademisi tarafından sahnelenecek olan oyunlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.Çocuklar, Keloğlan’ın Sihirli Kitabı, Bir Yaz Günü Şarkısı, Yırtık Pırtık, Hansel ve Gretel’in Eğlenceli Hikayesi, Kırmızı Başlıklının Hikayesi, İki Şaşkın Kafadar, Mikrop, Sandığın Büyüsü, Kardan Adam ve Maya oyunlarını izleme fırsatı bulacaklar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, sömestir tatili boyunca Antalyalı çocukları eğlendirmek için 20-28 Ocak tarihleri arasında 9 farklı oyunu ücretsiz olarak sahnede sergileyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çocuklara hoş bir sömestir tatili hediyesi olarak Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği’ni düzenliyor. Şenlik, 20-28 Ocak tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle Kültür Merkezi’nde iki farklı seansla gerçekleştirilecek. Saat 13.00 ve 15.00’te gerçekleşecek olan bu renkli ve eğlenceli çocuk oyunları, ücretsiz olarak halka sunulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği ücretsiz Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği kapsamında Aktif Yaşlı Merkezi, Keloğlan’ın Sihirli Kitabı; Antre Sahne, Bir Yaz Günü Şarkısı, Yırtık Pırtık, Hansel ve Gretel’in Eğlenceli Hikayesi, Kırmızı Başlıklının Hikayesi; Beyoğlu Sanat Topluluğu, İki Şaşkın Kafadar ve Mikrop; Kırmızı Kalem Sanat Akademisi ise Sandığın Büyüsü ile müzikli danslı çocuk oyunu olan Kardan Adam ve Maya performansıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bu etkinlik için rezervasyon yapılabilir.

İş Sanat, yarıyıl tatilinde ücretsiz atölye çalışmaları düzenliyor

Sıradaki haber:

İş Sanat, yarıyıl tatilinde ücretsiz atölye çalışmaları düzenliyor