h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma Kontrolünde 124 Kaçak Kuş Yakalandı

Jandarma Kontrolünde 124 Kaçak Kuş Yakalandı

Edirne'nin Enez ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan bir aramada, papağan, keklik, dağ bıldırcını ve güvercin türlerinden oluşan 124 kaçak kuş ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak bir şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı ve kuşlar Edirne Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Jandarma, çevre, doğa ve hayvanların korunması ve kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne’nin Enez ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, 124 kaçak kuşun ele geçirildiği ortaya çıktı. Aramada, papağan, keklik, dağ bıldırcını ve güvercin türlerine ait olan bu kaçak kuşlar bulundu.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, çevre, doğa ve hayvanların korunması ile kaçakçılığın önlenmesi konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Enez ilçesinde görevli olan Jandarma ekipleri, sorumluluk bölgelerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler kapsamında şüpheli bir aracı durdurarak arama yapmıştır. Araçta yapılan aramada, 2 adet ara cinsi papağan, 3 adet sümbül makav cinsi papağan, 13 adet tepeli keklik, 4 adet dağ bıldırcını, 11 adet Japon güvercini, 91 adet posta güvercinine ait olduğu tespit edilen kuşlar ile 25 adet 50 euro banknot ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak 1 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatılmış olup, suç unsuru araç ise yediemin otoparkına teslim edilmiştir.

Ele geçirilen bu kimliksiz hayvanlar, Jandarma Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Edirne Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir.

Belediyeden personel maaşlarına büyük zam oranı!

Sıradaki haber:

Belediyeden personel maaşlarına büyük zam oranı!