h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Curling Turnuvasında Kupa Kazananları Belli Oldu!

Curling Turnuvasında Kupa Kazananları Belli Oldu!

Denizli’de düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Yıldızlar Yarışmaları sona erdi. İl Müdürü Ömer İlman'ın katıldığı törende dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. Yarışmalara toplam 172 sporcu katıldı. Baklan Kavaklar Beyelli Mehmet Altaş Ortaokulu ile Pamukkale Muhammet Serter İmam Hatip Ortaokulu birinci olurken, diğer takımlar da derece elde etti. İlk 2 takım ile kızlarda ilk 4 takım ve erkeklerde ilk 5 takım, Denizli'yi Şubat ayındaki gruplarda temsil etme hakkını kazandı.

Denizli’de düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Yıldızlar Yarışmaları, büyük bir katılımla sona erdi. Önceki akşam gerçekleştirilen törende, dereceye giren sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından verilen kupalar ve madalyaları aldılar.

15 Ocak Pazartesi günü sabah saatlerinde Çok Amaçlı Spor Salonu’nda başlayan Yıldızlar Floor Curling yarışmalarına, toplamda 172 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcular, önceki akşam düzenlenen törende kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’dan aldı.

Şampiyonlar ödüllerini kaldırdı

Tüm gün süren yarışmaların sonunda dereceye giren takımlara, düzenlenen törenle ödülleri verildi. Yıldız Kızlar kategorisinde, Baklan Kavaklar Beyelli Mehmet Altaş Ortaokulu birinci, Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Yahşiler Ortaokulu üçüncü ve Pamukkale Muhammet Serter İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise, Pamukkale Muhammet Serter İmam Hatip Ortaokulu birinci, Yahşiler Ortaokulu ikinci, Müşerref Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu dördüncü ve Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu beşinci oldu. Yıldız Karma kategorisinde ise, Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu ise ikinci oldu.

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, şampiyonlara kupalarını takdim etti. Karma kategorisindeki ilk 2 takım, kızlarda ilk 4 takım ve erkeklerde ise ilk 5 takım, Şubat ayında yapılacak gruplarda Denizli’yi temsil etme hakkı kazandı.

Bursaspor, Karacabey Belediyespor maçına yönelik çalışmalara başladı

Sıradaki haber:

Bursaspor, Karacabey Belediyespor maçına yönelik çalışmalara başladı