h Dolar 34,1047 % 0.22
h Euro 38,0825 % 0.22
h Sterlin 45,3803 % 0.09
h Altın (Gr) 2.840,26 %0,40
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Kadın Girişimciler için El İşi Festivali’ne başvurular açıldı

Kadın Girişimciler için El İşi Festivali’ne başvurular açıldı

Denizli Merkezefendi Belediyesi, daha önce stant açmamış kadın girişimcilerin başvurabileceği "Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali" düzenliyor. Festival için başvurular, Merkezefendi Kültür Merkezi'nde yapılacak kontenjanla sınırlı etkinlik için Sanat Merkezi'nde yüz yüze yapılabilecek. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, festivalin girişimci kadınlara destek olacağını ve sosyalleşmelerine katkı sağlayacağını belirtti.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, daha önce hiç stant açmamış olan kadın girişimcilerin katılabileceği “Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali” için başvuruları almaya başladı.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, “Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali”nde daha önce hiç stant açmamış kadın girişimcilerin katılımına imkan sağlıyor. Festival, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ve kontenjanla sınırlı olacak. Girişimci kadınlar, başvurularını Sanat Merkezi’nde yüz yüze gerçekleştirebilecekler.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, girişimci kadınlara her zaman destek verdiklerini belirtti ve “Kadınlarımızın mutlu, huzurlu ve sosyal bir ilçede yaşaması için çalışmalar yapıyoruz. Kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında birçok etkinliğe imza attık. ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ne daha önce stant açmamış olan girişimci kadınlarımız için başvuruları başlattık. Festivalimizde keyifli etkinliklerle hem kadınlara destek oluyoruz hem de sosyalleşmelerine katkı sağlıyoruz” dedi.

Tavas Belediyesi, toplu sözleşme görüşmelerinde şaşırtıcı bir rekora imza attı

Sıradaki haber:

Tavas Belediyesi, toplu sözleşme görüşmelerinde şaşırtıcı bir rekora imza attı