h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Pamukkale Belediyespor’un Dart Takımı, 18 madalya kazandı

Pamukkale Belediyespor’un Dart Takımı, 18 madalya kazandı

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar, 2024 yılına her yaştan 600 sporcuyla gerçekleşen Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası'ndan toplam 18 madalya alarak başladı. Kulüp, turnuvada 4 altın, 6 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı. Minik, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde başarı elde eden Pamukkale Belediyesporlu dartçılar, altın, gümüş ve bronz madalyalarla önemli bir performans sergiledi.

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar, madalyalarla dolu bir başlangıç yaparak 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı. Mavi-beyazlı kulübün 15 sporcusu, yeni yılın ilk turnuvasından 18 madalya ile döndüler.

Pamukkale Belediye Spor Kulübü, dart branşında büyük bir başarı elde etti. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun düzenlediği Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvaları 3. Ayak Müsabakaları, 11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi Dart Salonu’nda gerçekleşti.

Turnuvaya ülke genelinden 600 sporcunun katıldığı minik, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde Pamukkale Belediyespor takımı 15 sporcuyla yer aldı ve toplamda 4 altın, 6 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı. Birinci tur maçlarında, minik kızlar kategorisinde Hatice Naz Kerse birinci olurken takım arkadaşı Selma Doğan gümüş madalya kazandı. Minik erkekler kategorisinde ise Umut Kaya üçüncü oldu. Yıldız kızlar kategorisinde ise aydın temsilcisi sporcular ilk üç sırayı paylaştı.

Ayşegül Karagöz altın, Elif Öz gümüş, Fevziye Türkarslan ise bronz madalyanın sahibi oldu. Genç erkekler kategorisinde Harun Salih Turgut Türkiye ikincisi olurken, Ömer Türkarslan üçüncü sırayı elde etti. Genç kızlar müsabakalarında ise Zehra Gemi gümüş madalya kazandı, Ayşegül Karagöz ve Ceylin Ataş ise bronz madalya sahibi oldu.

İkinci tur mücadelelerinde Pamukkale Belediyesporlu dartçılar başarılarını sürdürdü. Minik kızlar kategorisinde Fevziye Türkarslan altın madalyaya layık görüldü. Genç kızlar kategorisinde Ayşegül Karagöz gümüş madalya kazanırken, genç erkeklerde Harun Salih Turgut bronz madalya elde etti. Yıldız erkeklerde ise Ömer Türkarslan birinci, Burak Yasin Turgut ise üçüncü oldu. Yıldız kızlar kategorisinde ise Pınar Önay gümüş madalya kazandı. Kadınlar kategorisinde ise Ayşe Bodur Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya sahibi oldu. Pamukkale Belediyesporlu dartçılar, toplamda 4 altın, 6 gümüş ve 8 bronz madalya ile turnuvayı tamamladı.

Pınar Karşıyaka, son 16 turuna adım atmak için sahaya adımlarını atıyor

Sıradaki haber:

Pınar Karşıyaka, son 16 turuna adım atmak için sahaya adımlarını atıyor