h Dolar 34,2376 % -0.12
h Euro 37,0783 % -0.12
h Sterlin 44,4092 % 0.22
h Altın (Gr) 3.008,44 %0,54
h BIST100 8.873,06 %1,82
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Odunpazarı Belediyesi, kreşlerde enerji tasarrufunu sağlamak için bilgilendirme programı düzenledi

Odunpazarı Belediyesi, kreşlerde enerji tasarrufunu sağlamak için bilgilendirme programı düzenledi

Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, "Enerji Tasarrufu Haftası" kapsamında Odunpazarı'ndaki kreşleri ziyaret ediyor. Kurum yetkilileri, çocuklara eğlenceli eğitimler vererek sıfır atık ve iklim değişikliği konularında farkındalık oluşturuyor. Kreşlerdeki etkinliklerle enerji tasarrufunun önemi vurgulanırken, çocuklar hem bilgi sahibi oluyor hem de keyifli vakit geçiriyor. Yetkililer, enerjinin tüketiminin devam etmesi halinde kaynakların tükenme riskine dikkat çekiyor ve enerji tasarrufunun geleceğimize katkı sağladığını vurguluyor.

Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında Odunpazarı ilçesinde bulunan kreşleri ziyaret ediyor. Müdürlük yetkilileri, çocuklara iklim değişikliği ve sıfır atık konularında bilinç oluşturmak amacıyla eğlenceli eğitimler sunuyor. Enerji Tasarrufu Haftası, enerjinin etkin kullanımı, israfın önlenmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının verimli kullanımının teşvik edildiği bir etkinlik olarak her yıl Ocak ayının ikinci haftasında kutlanmaktadır.

Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Odunpazarı ilçesindeki kreşleri ziyaret ederek Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında bilinçlendirme çalışmaları yürütüyor. Müdürlük yetkilileri çocuklarla birlikte oynadıkları eğlenceli oyunlar sayesinde iklim değişikliği, sıfır atık ve enerji tasarrufu konularında farkındalık oluşturuyor. Kreşlerdeki etkinliklere büyük ilgi gösteren çocuklar, hem bilgi sahibi oluyor hem de keyifli bir gün geçiriyor.

Enerji tüketiminin günümüzde temel bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yetkilileri, “Enerji tüketimi bu şekilde artmaya devam ederse, enerji kaynaklarımız yakın bir gelecekte tükenecek hatta üretilemez hale gelecektir. Bu nedenle enerji kaynaklarının korunması ve tasarruf yapılması büyük önem taşımaktadır. Küçük tedbirlerle bile büyük tasarruflar sağlanabilir. Bugün yapacağımız her tasarruf, geleceğimize katkı sağlayacaktır. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakabilmek için enerji ve enerji kaynaklarında israftan kaçınmamız gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

OEDAŞ, enerji sektörü için gelecek hayalleriyle dolu gençlerle buluştu.

Sıradaki haber:

OEDAŞ, enerji sektörü için gelecek hayalleriyle dolu gençlerle buluştu.