h Dolar 34,2448 % -0.1
h Euro 37,0837 % -0.1
h Sterlin 44,5090 % 0.44
h Altın (Gr) 3.013,31 %0,70
h BIST100 8.859,30 %1,66
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta bir vatandaş bankadan çıktıktan sonra böyle gasp edildi

Esenyurt’ta bir vatandaş bankadan çıktıktan sonra böyle gasp edildi

Esenyurt'ta bir banka şubesinde gerçekleşen olayda, 4 kişi bir vatandaşı silah zoruyla döverek gasp etti. Gaspçılar, 2 milyon TL değerindeki parayı alarak kaçtı. Saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın üzerine polis ekipleri harekete geçti ve zanlıların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Esenyurt ilçesinde bir katılım bankası şubesinden para çeken bir vatandaş, 4 gaspçı tarafından silah zoruyla darp edilerek yere yatırıldı. Gaspçılar, paraları alarak kaçtı. Olayın dehşet verici anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Hadımköy yolu üzerinde bulunan bir katılım bankası şubesinde meydana geldi. Bankadan 2 milyon TL para çeken vatandaşı takip eden 4 şüpheli, vatandaşın arabasına bindiği sırada saldırıya geçti. Zanlılar, silah kullanarak vatandaşı yere yatırdı ve para dolu çantayı almaya çalıştı. Direnen vatandaşa yumruk atan saldırganlar, çantadan alabildiklerini aldıktan sonra bekleyen araca binerek trafikte kayboldu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 kişi yere yatırılmış vatandaşı döverek çantayı almaya çalışıyor. Zanlılar, bir süre sonra alabildikleriyle birlikte kaçıyor. Mağdur vatandaş, çevreye bağırarak yardım istiyor.

Olayı cep telefonuyla kaydeden görgü tanığı Ömer Hazır, “Burada adamı gasp ettiler. Biz de o anları kaydettik. Adamı sürükleyip dudağını patlattılar” dedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların kullandığı aracı ve görünümlerini belirledi. Zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bakan Yerlikaya: “Nitelikli dolandırıcılara karşı başlatılan ‘Sibergöz-15’ operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı”

Sıradaki haber:

Bakan Yerlikaya: “Nitelikli dolandırıcılara karşı başlatılan ‘Sibergöz-15’ operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı”