h Dolar 34,2684 % -0.03
h Euro 37,1183 % -0.03
h Sterlin 44,5595 % 0.55
h Altın (Gr) 3.011,05 %0,62
h BIST100 8.862,97 %1,70
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Balıkesir köy yollarında meydana gelen sel felaketi yolları tahrip etti

Balıkesir köy yollarında meydana gelen sel felaketi yolları tahrip etti

Burhaniye ilçesinde gece boyunca süren sağanak yağışlar, Karınca deresinin taşmasına ve bazı köy yollarının zarar görmesine neden oldu. Burhaniye Belediyesi, zarar gören yollarda tamir çalışmalarına başladı. Karadere köyünde Karınca deresi köy yolunun altını oyarken, Subeylidere köyünde ise sel suları köprüyü aşarak yolu çamura çevirdi. Belediye ekipleri, yol tamir çalışmalarını sürdürüyor. Bazı araçlar da çamura saplandı.

Burhaniye ilçesinde gece boyunca aralıklarla meydana gelen yoğun yağmur, Karınca deresinin taşmasına ve bazı köy yollarının zarar görmesine neden oldu. Bu durum üzerine Burhaniye Belediyesi, zarar gören yolların tamiri için çalışmalara başladı.

Gece boyunca aralıklarla yağan sağanak yağış, Burhaniye’de olumsuz etkilere yol açtı. Madra Dağı’ndan kaynaklanan Karınca deresi, bazı bölgelerde taşarken, köy yollarının da bozulmasına sebep oldu. Karadere köyünde, Karınca deresi köy içinde bulunan yolu aşındırırken, Subeylidere köyünde ise sel suları köprüyü aşarak yolu çamura dönüştürdü. Bazı araçlar çamura saplanırken, belediye ekipleri yolların tamir edilmesi için çalışmalara başladı.

Esenyurt’ta bir vatandaş bankadan çıktıktan sonra böyle gasp edildi

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta bir vatandaş bankadan çıktıktan sonra böyle gasp edildi