h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Aliağa FK, transfer hareketlerine başladı

Aliağa FK, transfer hareketlerine başladı

Aliağa FK, Bandırmaspor'dan sağ bek Yusuf Erdem Gümüş ve Kırklarelispor'dan stoper Atakan Gündüz'ü transfer etti. Takım, TFF 3. Lig 1. Grup'ta liderliği geri almak ve kadrosunu güçlendirmek amacıyla harekete geçti. Aliağa FK, devre arası hazırlık kampını tamamladıktan sonra Kepezspor maçının çalışmalarına başladı.

Aliağa FK, sağ bek Yusuf Erdem Gümüş’ü Bandırmaspor’dan ve stoper Atakan Gündüz’ü Kırklarelispor’dan transfer ettiğini duyurdu.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ikinci sırada yer alan Aliağa FK, liderliği geri almak ve takımını güçlendirmek için dış transfer hamlelerine başladı. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte hedeflediği oyuncularla görüşmeler gerçekleştiren İzmir temsilcisi, Bandırmaspor’dan sağ bek Yusuf Erdem Gümüş ve Kırklarelispor’dan Atakan Gündüz’ü kadrosuna dahil etti.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Aliağa Futbol Kulübü, 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında stoper Atakan Gündüz ve sağ bek Yusuf Erdem Gümüş’ü kadrosuna kattığını duyurdu.

Ayrıca, Aliağa FK’nın Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası hazırlık kampının tamamlandığı ve 2 günlük aranın ardından Kepezspor maçının hazırlıklarına Aliağa’daki tesislerde başlandığı belirtildi.

Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağlanarak, Konyaspor yeni teknik direktörünü belirledi

Sıradaki haber:

Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağlanarak, Konyaspor yeni teknik direktörünü belirledi