h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da etkili olan yoğun yağış sonucu heyelan meydana geldi

Antalya’da etkili olan yoğun yağış sonucu heyelan meydana geldi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde şiddetli yağış sonucu yaşanan heyelan nedeniyle yol kapanırken, facia önlendi. Karaöz ve Aksaz Mahallelerini birbirine bağlayan yol üzerinde meydana gelen heyelan sonucu Karaöz Mahallesi girişi tamamen kapandı. Neyse ki, heyelan anında yoldan hiçbir aracın geçmemesi, olası can kaybı ve yaralanmaları önledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKEDAŞ ekipleri, toprağı temizleyerek yolu açtı ve yol tekrar trafiğe açıldı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yoğun yağışlar sonrasında oluşan heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Bu olay, büyük bir faciayı önlemiş oldu.

Dün akşamdan beri etkili olan şiddetli yağışlar, Karaöz ve Aksaz mahallelerini birbirine bağlayan yolda heyelana neden oldu. Karaöz Mahallesi girişi tamamen kapanırken, araçlar yolun açılmasını beklemek zorunda kaldı. Heyelan esnasında hiçbir aracın yoldan geçmemesi, muhtemel can kaybı veya yaralanmayı önledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, iş makineleri kullanarak yoldaki toprağı kaldırdı ve yolun açılmasını sağladı. Ayrıca AKEDAŞ ekipleri, devrilen yüksek gerilim hattı direğini de kaldırdı. Toprak ve elektrik direği temizlendikten sonra yol tekrar araç trafiğine açıldı.

İş yeri sahipleri, lavatoryo kullanmak isteyen bir müşteriyi darp etti

Sıradaki haber:

İş yeri sahipleri, lavatoryo kullanmak isteyen bir müşteriyi darp etti