h Dolar 34,2482 % 0.35
h Euro 37,2283 % 0.35
h Sterlin 44,6925 % 0.56
h Altın (Gr) 2.988,60 %1,17
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a

Okuma Tutkunu Terme

Samsun Terme ilçesinde gerçekleştirilen Kitap Kurdu Terme Projesi kapsamında, okullar ziyaret edilerek öğrencilere kitap dağıtılıyor. Terme Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından desteklenen proje, Terme Okulu'nda yapılan ziyaretlerle devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğrencilere kitap armağan ederken, kitap okuma alışkanlığının güçlenmesini önemsediklerini belirtti. Projeyle ilgili övgülerde bulunan Başkan Kılıç, kitapların insanları düşündüren ve değiştiren sihirli nesneler olduğunu vurguladı. Projeyle tüm Türkiye'ye örnek oluşturan TÜGVA'ya teşekkür edildi.

Samsun’un Terme ilçesinde gerçekleştirilen ‘Kitap Kurdu Terme Projesi’ kapsamında okullar ziyaret edilerek öğrencilere kitap dağıtılıyor. Bu projeyi destekleyen Terme Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından başlatılan proje, Terme ilçesinde büyük bir başarıyla devam etmektedir. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse ve TÜGVA Terme Temsilcisi İbrahim Yaykın ile birlikte Terme Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti. Başkan Ali Kılıç ve beraberindekiler, öğrencilere kitap dağıtırken “Bol bol kitap okuyun” tavsiyesinde bulundular.

Terme ilçesinde başlatılan Kitap Kurdu Terme Projesi, TÜGVA’nın öncülüğünde yürütülmektedir ve oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Ali Kılıç, projeden övgüyle bahsederek, “İlçemizde çocuklarımızın ve öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını güçlendirecek bu projeyi önemsiyoruz. Terme Ortaokulu’nda öğrencilerimizin kitaplara gösterdikleri ilgi son derece memnuniyet verici” şeklinde konuşmuştur.

Başkan Kılıç, “Geçmişin sesi, geleceğin ışığı kitaplardır” diyerek kitapların önemine vurgu yapmıştır. Ayrıca öğrencilere ufuklarını genişletecek yeni kitapları dağıttıklarını belirterek, Terme Belediyesi olarak eğitime her türlü desteği verdiklerini ifade etmiştir. Başkan Kılıç ayrıca, öğretmen ve öğrencilerin yanında olmayı sürdüreceklerini ve TÜGVA tarafından tüm ülkede örnek bir çalışmaya imza atan kuruluşa ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirmiştir.

TÜGVA Terme Temsilcisi İbrahim Yaykın ise yaptığı açıklamada, çocuklara kitap sevgisini aşılamayı hedeflediklerini belirterek, belediye başkanına ve milli eğitim müdürlüğüne destekleri için teşekkür etmiştir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tatil döneminde çocuklara tiyatro gösterimi hediye ediyor

Sıradaki haber:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tatil döneminde çocuklara tiyatro gösterimi hediye ediyor