h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaygan yolda kaza: Karabük’te otomobil şarampole devrildi, bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı.

Kaygan yolda kaza: Karabük’te otomobil şarampole devrildi, bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı.

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde bir otomobil şarampole devrildi. Sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı, ancak eşi hayatını kaybetti. Kazanın nedeni yağışlı hava ve kaygan yol olarak belirlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde, kayganlaşan bir yolda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil şarampole devrilerek sürücüsünün yaralanmasına neden oldu. Ne yazık ki, kazada otomobil sürücüsünün eşi hayatını kaybetti.
Eskaza, sabah saatlerinde gerçekleşti. 78 SR 013 plakalı Toyota marka otomobil ile Gerede istikametine seyir halinde olan 68 yaşındaki T.H., yağışlı havada zeminin kaygan olması sonucu aracın direksiyon kontrolünü kaybetti. Araç yoldan çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ters dönen otomobilden yaralı olarak çıkarılan sürücü T.H., ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yanında bulunan 64 yaşındaki eşi Esma Hızarcıoğlu ne yazık ki hayatını kaybetti.
Polis, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Birleşik Noktada Çarpışan İki Yolcu Uçağı Japonya’yı Sarsıyor!

Sıradaki haber:

Birleşik Noktada Çarpışan İki Yolcu Uçağı Japonya’yı Sarsıyor!