h Dolar 34,2540 % 0.39
h Euro 37,2001 % 0.39
h Sterlin 44,7352 % 0.72
h Altın (Gr) 2.988,24 %1,16
h BIST100 8.942,90 %-0,66
a
  • Vakit
  • Spor
  • Altay Futbol Takımı, üst üste 3 maçını kazandı.

Altay Futbol Takımı, üst üste 3 maçını kazandı.

Altay takımı, teknik direktör Yusuf Şimşek önderliğindeki son üç maçta Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ve Şanlıurfaspor'u mağlup ederek üst üste üç galibiyet aldı. Yusuf Şimşek'in göreve gelmesiyle birlikte takımın performansı yükselişe geçti ve ligdeki sıralamasını da 18. sıradan 17. sıraya taşıdı. Gelecek hafta Tuzlaspor ile oynayacakları maça galibiyet parolasıyla hazırlandıkları öğrenildi. Bu sezon alt sıralarda yer alan Altay, bu galibiyetlerle çıkışa geçmek istiyor.

Altay, şu ana kadar teknik direktör Yusuf Şimşek tarafından yönetilen son üç maçında Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ve Şanlıurfaspor’u yenerek üst üste 3 galibiyet elde etti.

Trendyol 1. Lig’nde mali ve sportif sıkıntılar yaşayan Altay, teknik direktör Yusuf Şimşek’in gelmesiyle birlikte hızla yükselişe geçti. Bu sezon Takım, Tuna Üzümcü, Djilali Bahloul ve Serkan Afacan’dan sonra dördüncü teknik adamı olan Yusuf Şimşek yönetimindeki 4 lig maçında 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Şimşek’in ilk maçında Boluspor’a karşı 1-0 kaybeden Altay, ardından Adanaspor’u (1-0), Ankara Keçiörengücü’yü (2-1) ve Şanlıurfaspor’u (1-0) mağlup etti. Bu süreçte toplamda elde edilebilecek 12 puandan 9’unu kazanan başarılı teknik adam, aynı zamanda üç maçlık bir galibiyet serisi yakalamış oldu. Altay, uzun bir süredir ligde son sırada yer alıyordu; ancak bu galibiyetlerle 18.sıradan kurtularak 17.sıraya yükseldi.

Teknik direktör Yusuf Şimşek ve yardımcılarının, gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Tuzlaspor maçına özel olarak hazırlandıkları ve galibiyet parolasıyla sahaya çıkmak istedikleri öğrenildi. Altay, Yusuf Şimşek öncesindeki 15 maçta tek galibiyetini iç sahada Tuzlaspor’a karşı almıştı.

Antalyaspor, Türkiye Kupası’ndaki hedefin turu geçmek olduğunu açıkladı

Sıradaki haber:

Antalyaspor, Türkiye Kupası’ndaki hedefin turu geçmek olduğunu açıkladı