h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Futbolcuların ortak bildirisinden Altaylı oyunculara destek

Futbolcuların ortak bildirisinden Altaylı oyunculara destek

Altaylı futbolcular, Başkan Süleyman Özkaral'a destek çağrısı yaparak, kulübün maddi ve manevi olarak yalnız bırakılmamasını istedi. Siyah-beyazlı oyuncular, ulu çınarı yaşatmak ve hak ettiği konumlara getirmek için herkesin desteğini beklediklerini belirtti. Altay'ın 110. yılını kutlayan futbolcular, federasyon başkanının şeffaflık, iyi niyet ve kulüp için yaptıklarını yakından bildiklerini ve kendisine destek olunmasını istediklerini dile getirdi.

Altaylı futbolcular, Başkan Süleyman Özkaral’a verdiği destek mesajını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Siyah-beyazlı oyuncular, “Başkanımızın şeffaflığını ve iyi niyetini yakından bilen insanlar olarak, kendisine destek olunmasını ve yalnız bırakılmamasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig’inde mali ve sportif zorluklarla karşı karşıya olan Altay kulübünde futbolcular, ortak bir bildiri yayımlayarak Başkan Süleyman Özkaral’a destek mesajı ilettiler. Kulübün 110. Yılını kutlayan siyah-beyazlı oyuncular, Başkan Özkaral’ın yanında durulması gerektiğini vurguladı. Ortak bildiride Altay’ın futbolcuları şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bugün, 110. yılını kutlama gururunu en derin duygularımızla yaşıyoruz. Biz Altay Spor Kulübü futbolcuları olarak, sezon başından bu yana kulübümüzün hayatta kalması adına fedakarlık yapıyoruz. Ancak, yaptığımız tüm fedakarlıklara rağmen, maddi ve manevi olarak sürekli eksik bırakılıyoruz.

1914 yılında kurulan ve bugün 110. yaşını kutlayan bu büyük ağacın yalnız bırakılması bizi derinden üzüyor. Teknik ve idari kadromuz, futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız ve taraftarlarımızla birlikte aidiyetimizi ortaya koyarak ve bu büyük çınarı yaşatma mücadelesi veriyoruz.

Kulübümüzün etrafında maddi ve manevi olarak birleşmek ve birlikte olmanın başka bir çıkış yolumuz olmadığını hatırlatmak istiyoruz.

Son üç maçta yakaladığımız sinerji, takım içindeki aile ortamı ve bu büyük çınarı yaşatma isteğimizin görmezden gelinmemesini bekliyoruz. Tüm camiamızdan maddi ve manevi destek beklediğimizi ve acilen harekete geçilmesinin önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Başkanımız Sayın Süleyman Özkaral’ın şeffaflığını, iyi niyetini ve kulübümüz için yaptığı çalışmaları yakından gören insanlar olarak, kendisine destek olunmasını ve yalnız bırakılmamasını rica ediyoruz.

Sizi anlayacağınıza inanıyoruz ve bu büyük çınarı yaşatma ve hak ettiği yerlere getirme yolunda bize destek olmanızı rica ediyoruz.”

Roma’da Daniele De Rossi, teknik direktörlük görevine atandı

Sıradaki haber:

Roma’da Daniele De Rossi, teknik direktörlük görevine atandı