h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.

Üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.

Muğla'da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şüpheliler polis tarafından yakalandı. Şüpheliler arasında yer alan bir kadın ve erkek, Marmaris'te yapılan arama sonucunda uyuşturucu madde ve para ele geçirildi. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Diğer şüpheli ise daha önceden tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan şüpheliler polis tarafından yakalandı.
Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kötekli Mahallesi’nde üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattığı tespit edilen O.Ç. adlı şüpheli hakkında çalışma başlattı. Şüphelinin organize bir şekilde hareket ettiği düşünülerek dosya genişletildi ve B.B. adlı kadınla birlikte hareket ettiği belirlendi.
B.B. adlı kadının Marmaris ilçesinde erkek arkadaşı S.Z.B. ile yaşadığı ve zaman zaman ailesinin evinde de kaldığı ortaya çıktı. B.B.’nin her iki adreste yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve hassas terazi bulundu.
Şüphelilerin Marmaris’teki ikametinde ise 5 kg 550 gram esrar, 3,92 gram kokain, 13,58 gram metamfetamin, 2 adet içmeye hazır esrar-tütün karışımı sigara, 2 adet hassas terazi ve 11.600 TL nakit para ele geçirildi. B.B. ve S.Z.B. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı ve adliyeye sevk edilecekler. Diğer şüpheli O.Ç. ise daha önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan şüpheliler yakalandı başlıklı haber ile ilgili güncel bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Zeytinyağı çalarak hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı.

Sıradaki haber:

Zeytinyağı çalarak hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı.