h Dolar 34,2910 % 0.16
h Euro 37,1926 % 0.16
h Sterlin 44,5745 % 0.11
h Altın (Gr) 3.000,91 %-0,35
h BIST100 8.834,33 %-0,43
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Başkan Mustafa Önsay: “Sporu daha da yaygınlaştıracağız”

Başkan Mustafa Önsay: “Sporu daha da yaygınlaştıracağız”

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Balkan Termik Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyarette sporcular, aileleri ve kulüp yöneticileriyle görüşen Önsay ve Bayırcı, gençlerin bu imkanlardan faydalanmasının önemine dikkat çekti. Önsay, sporun gençlerin gelişimi ve zararlı alışkanlıklardan uzak durması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, bu imkanların artırılması gerektiğini belirtti. Ziyaret sonrası Önsay ve Bayırcı, penaltı atışı da yaptı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Balkan Termik Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, sporcular, aileleri ve kulüp yöneticileriyle birebir görüşme fırsatı buldular.

Başkan Önsay, yaptığı açıklamada, gençlerin bu tür imkanlarla buluşmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Çocuklarımız hafta sonlarını böyle etkinliklerle değerlendirmek istiyorlar. Ancak bu imkanların artırılması gerekiyor. Balkan Termikspor ve Konyaspor alt yapı takımlarının çocukları aynı sahada antrenmanlarını yaparken, bizler de bu tür olanakları çoğaltmamız gerektiğini düşünüyoruz. Spor, gençlerin gelişimi açısından çok önemli bir rol oynamaktadır. Zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları, gençlerimizin sporla yakından ilgilenmesine bağlıdır. Bu nedenle bu konuya daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekiyor.

Aileler, çocuklarının bu tür etkinliklere katılması için zaman ayırarak onlarla birlikte geliyor ve destek oluyorlar. Bizler de önümüzdeki dönemde bu imkanları artırarak, Kütahya’da gençlere daha iyi bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Geleceği daha iyi bir şekilde inşa etmek için bu tür imkanları çoğaltmayı amaçlıyoruz.

Ziyaret sonrasında Başkan Önsay ve Milletvekili Bayırcı, penaltı atışı yaptı.

Samandan yapılmış evler: Sıradışı gizlenme yöntemi bulundu

Sıradaki haber:

Samandan yapılmış evler: Sıradışı gizlenme yöntemi bulundu