h Dolar 34,2814 % 0.13
h Euro 37,1798 % 0.13
h Sterlin 44,5369 % 0.03
h Altın (Gr) 2.997,78 %-0,46
h BIST100 8.849,71 %-0,26
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Siverek’te 55 öğrenci yemeklerinden sonra rahatsızlandı ve hastanelik oldu

Siverek’te 55 öğrenci yemeklerinden sonra rahatsızlandı ve hastanelik oldu

Şanlıurfa Siverek'te Hamamören İlkokulu'nda yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 55 öğrenci tedavi altına alındı. Yapılan incelemede öğrencilerin pudingden etkilendiği belirlendi. Kaymakam Musa Aydemir, öğrenci ve velileri ziyaret ederek özür diledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Hamamören İlkokulu’nda yaşanan olayda, öğrencilerin yedikleri yemekten sonra rahatsızlandıkları bildirildi. Olay sonucunda karın ağrısı şikayetiyle okul idaresine başvuran 55 öğrenci, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, öğrencilerin yedikleri pudingin neden olduğu belirlendi. Şans eseri öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir ise bu durumu öğrenir öğrenmez hastaneye giderek öğrenci ve ailelerini ziyaret etti. Aydemir, öğrencilere yeterli tedbirlerin alınmamasından dolayı özür diledi ve sorumlular hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını belirtti. Öğrenci ve velileri, kendileriyle yakından ilgilenen Kaymakam Aydemir’e teşekkür etti.

Şu an için olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Başkan Mustafa Önsay: “Sporu daha da yaygınlaştıracağız”

Sıradaki haber:

Başkan Mustafa Önsay: “Sporu daha da yaygınlaştıracağız”