h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Tekirdağ’da kar tatili süresi uzatıldı

Tekirdağ’da kar yağışı sonrası olumsuz hava koşulları nedeniyle Süleymanpaşa ilçesindeki tüm okullar ve özel eğitim merkezleri ile Şarköy ve Malkara ilçelerindeki taşımalı eğitim öğrencilerinin yarın eğitime ara verileceği açıklandı. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personelleri de idari izinli sayılacak. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bu önlemin olumsuz hava koşulları nedeniyle alındığı belirtildi.

Tekirdağ’da kar yağışının ardından meydana gelen olumsuz hava koşulları, bazı ilçelerde okulların yarın tatil edilmesine sebep oldu.
Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, meteoroloji raporlarına göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verileceği duyuruldu. Açıklamada, “Süleymanpaşa ilçemizdeki tüm resmi ve özel okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimizde 11 Ocak günü 1 günlük süreyle eğitime ara verilecektir. Malkara ve Şarköy ilçelerimizde ise 11 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitimden faydalanan öğrenciler için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Ayrıca Malkara, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerindeki engelli ve hamile kamu personelleri de 1 gün idari izinli sayılacak” ifadeleri kullanıldı.

Rektör Savaş, Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında 10 Ocak için bir mesaj yayınladı.

Sıradaki haber:

Rektör Savaş, Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında 10 Ocak için bir mesaj yayınladı.