h Dolar 34,2596 % -0.01
h Euro 36,9694 % -0.01
h Sterlin 44,4826 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,40 %0,03
h BIST100 8.734,52 %-1,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eskişehir’de Gazeteciler Günü etkinliği düzenlendi

Eskişehir’de Gazeteciler Günü etkinliği düzenlendi

Eskişehir'de yerel ve ulusal basın mensupları, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" etkinliğinde bir araya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen yemek organizasyonuna, çok sayıda katılımcı yer aldı. Etkinlikte, gazetecilik mesleği üzerine konuşmalar yapılarak, çalışan gazetecilerin günü kutlandı.

Eskişehir’de bulunan yerel ve ulusal basın çalışanları, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” etkinliği kapsamında bir araya geldi.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir yemek organizasyonu düzenledi. Etkinliğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer ve İbrahim Arslan katıldı.
Düzenlenen etkinlikte, yerel ve ulusal basın çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü” kutlandı ve meslekle ilgili konuşmalar yapıldı.

Eyüpsultan’da tarım deposunda çıkan yangın halk arasında korkuya neden oldu

Sıradaki haber:

Eyüpsultan’da tarım deposunda çıkan yangın halk arasında korkuya neden oldu