h Dolar 34,2345 % 0.04
h Euro 36,9996 % 0.04
h Sterlin 44,4408 % -0.06
h Altın (Gr) 3.020,71 %0,96
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Eskişehir’de kayıp olarak aranan Nazmi Önal’ın vücudundan parçaların bulunması sonrasında başlatılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan ve savcılık sorgusunda ağabeyini öldürdüğünü itiraf eden Mevlüt Önal tutuklandı.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde yaşayan 64 yaşındaki Nazmi Önal’ın kaybolduğu bildirilmiş ve kayıp bildirimi üzerine arama çalışmaları başlatılmıştı. Şizofreni hastası olan Nazmi Önal’ın bulunması için AFAD, Jandarma, AKUT, Dorlion Arama Kurtarma ekipleri tarafından arama çalışmaları yürütülmüştü.

25 gün sonra köy merkezinde kafa ve bacaklardan oluşan ceset parçaları bulundu. Ceset parçalarının Nazmi Önal’a ait olduğu DNA testi ile teyit edildi.

Ceset parçalarının bulunmasının ardından Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri soruşturma başlattı ve Nazmi Önal’ın erkek kardeşi Mevlüt Önal şüpheli olarak gözaltına alındı. Mevlüt Önal, savcılık sorgusunda sigara içme mevzusundan tartıştıklarını ve cinayeti işlediğini itiraf etti.

Mevlüt Önal, ağabeyini ittirerek yere düşürdüğünü ve paniklemesi sonucu cinayeti işlediğini söyledi. Cinayetin ardından ağabeyinin cesedini dağlık alana attığını ve kıyafetlerini sakladığını itiraf etti. Mevlüt Önal, yer gösterme işleminin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı: Yunanistan ile Türkiye, sanatsal anlamda değerli bir birliktelik kuruyor

Sıradaki haber:

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı: Yunanistan ile Türkiye, sanatsal anlamda değerli bir birliktelik kuruyor