h Dolar 34,2502 % 0.09
h Euro 37,0934 % 0.09
h Sterlin 44,4693 % 0.01
h Altın (Gr) 3.008,26 %0,55
h BIST100 8.700,85 %0,54
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İnşaat alanından hırsızlık yapan şüpheli gözaltına alındı

İnşaat alanından hırsızlık yapan şüpheli gözaltına alındı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir inşaat şantiyesinde yaşanan hırsızlık olayında, çalınan malzemelerle yakalanan zanlı serbest bırakıldı. Saltukova beldesinde bulunan bir inşaat firmasının şantiyesinden çalınan kablo makası, demir makası, pabuç pensesi, tüp pürmüzü, metal tel ve diğer malzemeleri fark eden yetkili, durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlığın alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştiği belirlendi ve şüpheli yakalandı. İfadeleri alınan şüpheli daha sonra serbest bırakıldı ve çalınan malzemeler firma yetkilisine teslim edildi.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan bir inşaat şantiyesinde gerçekleşen hırsızlık olayı sonucunda zanlı, çalınan malzemelerle birlikte yakalandı.

Saltukova beldesinde faaliyet gösteren bir inşaat firmasının yetkilisi, şantiyeden bir adet kablo makası, iki adet demir makası, bir adet pabuç pensesi, bir adet tüp pürmüzü, 50 kg metal tel, bir adet anahtar takımı, iki adet kablo başlığı, 40 metre halat, bir adet su makası, dört adet hat topraklaması, bir AG/OG detektörü ve beş adet emniyet baretinin çalındığını fark etti ve hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma dedektifleri (JASAT) ve asayiş ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda, hırsızlık olayının alacak verecek meselesi nedeniyle meydana geldiği belirlendi ve olayın faili olarak bir şüpheli şahıs tespit edildi. Şüpheli, çalınan malzemelerle birlikte yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Çalınan malzemeler ise ilgili inşaat firmasının yetkilisine teslim edildi.

Mardin’de Endişe Verici Bir Yangın: 15 Katlı Bina Alev Alev

Sıradaki haber:

Mardin’de Endişe Verici Bir Yangın: 15 Katlı Bina Alev Alev