h Dolar 34,2639 % 0.13
h Euro 37,1458 % 0.13
h Sterlin 44,5351 % 0.16
h Altın (Gr) 3.012,35 %0,69
h BIST100 8.764,63 %1,27
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zonguldak’ta hırsızlık ve usulsüz faiz işlemleri operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Zonguldak’ta hırsızlık ve usulsüz faiz işlemleri operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nitelikli yağma ve tefecilik suçlarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda A.A., G.A. ve M.A.A. isimli 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalanmasıyla birlikte ruhsatsız tabanca, tabanca fişekleri, satış sözleşmesi ve el yapımı dinamit ele geçirildi. Ayrıca, kaçak bir ocak tespit edilerek imha edildi. Şüpheliler hakkında nitelikli yağma, tefecilik, Maden Kanunu'na muhalefet ve tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurma veya nakletme suçlarından işlem yapıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nitelikli yağma ve tefecilik suçlarıyla mücadele kapsamında bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Operasyon, Kaçakçılık Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kilimli ilçesi Gelik beldesinde gerçekleştirildi. Şüpheliler olan A.A. (39), G.A. (31) ve M.A.A. (84), nitelikli yağma ve tefecilik suçlarıyla bağlantılı oldukları gerekçesiyle yakalandı. Operasyon sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca, 34 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet daireye ait satış sözleşmesi ve 2 adet el yapımı dinamit ele geçirildi. Ayrıca A.A. (39) isimli şahsa ait bir kaçak ocak tespit edilerek ilgili kurumlar tarafından imha edildi.

Şüpheli şahıslar, “Nitelikli Yağma, Tefecilik, Maden Kanununa Muhalefet ve Tehlikeli Maddeleri İzinsiz Bulundurma veya Nakletme” suçlarından dolayı hukuki işleme tabi tutuldu.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, motosiklet hırsızlığı suçuna karışan şüphelileri yakaladı.

Sıradaki haber:

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, motosiklet hırsızlığı suçuna karışan şüphelileri yakaladı.