h Dolar 34,0862 % 0.2
h Euro 38,1366 % 0.2
h Sterlin 45,4834 % 0.36
h Altın (Gr) 2.846,05 %0,61
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Üçüncüoğlu, “Gerçek mutluluğu projelerimizle taçlandıracağız” dedi.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Üçüncüoğlu, “Gerçek mutluluğu projelerimizle taçlandıracağız” dedi.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop'a değer katacak projeler yapacaklarını söyledi. Aday tanıtım toplantısında coşkulu bir şekilde karşılanan Üçüncüoğlu, memleketi Sinop'ta halkla bir araya geldi. AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun da Üçüncüoğlu için olumlu sözler söyledi. Üçüncüoğlu, halka birlik ve beraberlik mesajı verirken, yapacakları projelerin Sinop'un gerçek mutluluğunu sağlayacağını ifade etti. Halka sesleniş programında eşi Hacer Üçüncüoğlu da yanında yer aldı.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop’a değer katacak olan projelerini tanıttı. Üçüncüoğlu, 7 Ocak’ta Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ismiyle Sinop halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Üçüncüoğlu, soğuk havaya rağmen konfetiler ve meşalelerle karşılanarak il binasında partililerle buluştu.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, yaptığı konuşmada Yakup Üçüncüoğlu’nun köklü geçmişi ve Sinop’u iyi tanıyan biri olduğunu vurguladı. Şehrin ihtiyaçlarına duyarlı, çözüm odaklı, dinamik ve mütevazi bir lider olan Üçüncüoğlu, şehrin tarihine ve kültürüne derin bir bağlılıkla hizmet etmeyi amaçladığını belirtti. Giresun, Üçüncüoğlu’nun liderliğinde şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlanacağına inandıklarını dile getirdi.

Üçüncüoğlu ise Sinop için herkesin sorumlu olduğunu ve birlik beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Sinop’un sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları birlikte çözeceklerini ifade eden Üçüncüoğlu, yapacakları projelerle Sinop’un gerçek mutluluğu yaşayacağını ve şehri daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini vurguladı. Yakup Üçüncüoğlu’nun eşi Hacer Üçüncüoğlu da halka sesleniş programında eşini yalnız bırakmadı.

CHP Aydın İl Başkanı Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi

Sıradaki haber:

CHP Aydın İl Başkanı Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi