h Dolar 34,2455 % 0.04
h Euro 37,1954 % 0.04
h Sterlin 44,6430 % -0.19
h Altın (Gr) 3.006,99 %0,40
h BIST100 8.766,94 %-0,30
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Kaya, büyük öneme sahip kişileri unutmuyor

Başkan Kaya, büyük öneme sahip kişileri unutmuyor

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Özel Bakım Evi'ni ziyaret ederek yaşlı ve engelli vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kaya, vatandaşlara moral vererek hayır dualarını aldı. Ziyarette, bakım evinde kalan 40'a yakın vatandaşın odalarını gezen Kaya, görüş, öneri ve talepleri dinledi. Bakım evi sakinleri, ziyaretten memnun olduklarını belirterek Başkan Kaya'ya teşekkür ettiler. Kaya, bakım evi ziyareti hakkında açıklama yaparak, yaşlıların toplumun önemli bir parçası olduğunu ve yanlarında olduklarını ifade etti.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Özel Bakım Evi’ni Ziyaret Etti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova’nın Yazıdere Mahallesi’nde bulunan Özel Bakım Evi’nde kalan yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti. Başkan Kaya, burada yapılan sohbetlerle moral verdi ve hayır dualarını aldı.

Başkan Kaya, yoğun bir çalışma temposuna rağmen İncirliovalıların mutlu veya zor günlerinde yanlarında olmaya devam etti. Son olarak Yazıdere Mahallesi’ndeki bakım evini ziyaret eden Kaya, burada yaşayan yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları odalarında ziyaret etti. Bakım evinde yaklaşık 40 kişiyle görüşen Başkan Kaya, onların görüşlerini, önerilerini ve taleplerini dinledi. Bakım evi sakinlerine, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını ve rahatları için gece gündüz emirlerine hazır olduklarını söyleyen Başkan Kaya, ziyaretten çok memnun olduklarını belirten vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Kaya’ya, ziyarette Başkan Yardımcısı Hasan Güneş ve Bakım Evi Sorumlusu Evren Aslan da eşlik etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Kaya, bakım evlerinde yaşayan yaşlıları toplumun önemli bir parçası olarak gördüklerini belirtti. Yapılan ziyaretin amacının, hem onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak, hem de hasta olanların moralini yükseltmek olduğunu dile getirdi. Kaya, “Bakım evindeki vatandaşlarımız burada çok güzel şartlarda ve geniş imkanlarla bakılıyorlar. Bizler de onların her anında yanlarında oluyor ve taleplerini yerine getiriyoruz. Büyüklerimiz, bizlere miras kalan en değerli hazinelerimizdir. Onlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Onların her zaman yanındayız ve destekçileriyiz” şeklinde konuştu.

Hatay ilinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem

Sıradaki haber:

Hatay ilinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem