h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Pursaklar’da her mahallede rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir dönem

Pursaklar’da her mahallede rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir dönem

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, son 5 yılda ilçeye 4 yeni pazar alanı kazandırarak, mevcut 4 pazar alanını da yenileyerek vatandaşlara daha konforlu bir alışveriş ortamı sağlıyor. Başkan Ertuğrul Çetin, pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışmasını ve vatandaşların hijyenik ortamlarda alışveriş yapmasını hedeflediklerini belirtti. Yapılan yatırımlarla pazarcılar için modern ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

Ankara’daki Pursaklar Belediyesi, son beş yıl içinde ilçeye dört yeni pazar alanı kazandırdığı gibi mevcut dört pazar alanını da yenileyerek pazar esnafı ve mahalle sakinleri için konforlu alışveriş imkanı sağlıyor.

Sokakları işgal eden ve trafik akışını aksatan semt pazarlarını yeni yerlerine taşımak için çalışmalarını tamamlayan Pursaklar Belediyesi, ilçeye dört yeni pazar alanı kazandırmanın yanı sıra mevcut dört pazar alanını da yenileyerek vatandaşlara konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

“Dört yeni pazar alanı inşa ettik”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni pazar alanları ve yenilenen pazar yerleri ile vatandaşlara modern bir ortamda alışveriş yapma imkanı sunduklarını belirtti ve şunları söyledi:

“Sosyal ve kültürel tesislerden spor alanlarına, tarihi mirasa kadar hayatın her alanında yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yaz kış demeden pazar esnafının daha iyi koşullarda çalışabilmelerini ve vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmelerini sağlayabilmek adına bugüne kadar ilçenin birçok noktasında dört yeni pazar alanı inşa ettik. Ayrıca, mevcut dört pazar alanımızı da günümüz şartlarına uygun bir şekilde yeniledik.”

Gölbaşı Belediyesi, Ankara’da son 5 yılda pek çok yeniliğe imza attı

Sıradaki haber:

Gölbaşı Belediyesi, Ankara’da son 5 yılda pek çok yeniliğe imza attı