h Dolar 34,1515 % 0.04
h Euro 38,0034 % 0.04
h Sterlin 45,7244 % 0.23
h Altın (Gr) 2.894,45 %0,33
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Marmaris Belediyesi, Karadere’de biriken atıkları temizledi ve çevreyi korumaya devam ediyor!

Marmaris Belediyesi, Karadere’de biriken atıkları temizledi ve çevreyi korumaya devam ediyor!

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Karadere'de biriken atıkları denize gitmeden temizledi. Yağmurla birlikte biriken çöplerin denize karışmasını engelleyen ekipler, plastik, poşet ve ağaç parçalarını temizleme filesiyle topladı. Vatandaşlar, belediyenin hızlı müdahalesi sayesinde çevrenin temiz kaldığı için teşekkür etti.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Karadere’de biriken atıkların denize karışmasını önlemek için hızla harekete geçti. Yağışın da etkisiyle Karadere’nin denizle birleştiği noktada biriken çöpler, çevre duyarsızı bazı vatandaşlar tarafından atılmıştı. Ancak Marmaris Belediyesi’nin temizlik işçisi, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olmasına rağmen derede temizlik yaparak plastik, poşet, ağaç parçaları gibi atıkları topladı. Bu sayede atıkların denize karışması önlendi.

Vatandaşlar, Belediye’nin hızlı müdahalesine şahit olarak teşekkürlerini iletti. “Çevreyi kirletenlerin çöplerini etrafa atması gerçekten rahatsız edici. Ancak Belediye, anında harekete geçerek atıkların denize karışmasını engelledi. Tüm emekçilere teşekkür ediyoruz” dediler.

Marmaris Belediyesi’nin çevre temizliği konusunda gösterdiği duyarlılık, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Gelecek için daha temiz bir çevrenin sağlanabilmesi için her bireyin sorumluluk alması gerektiği noktasında farkındalık oluştu.

Kayseri OSB İtfaiyesi 2023’te 320 olaya müdahale etti, deprem bölgesinde 100’ü aşkın vatandaşı kurtardı

Sıradaki haber:

Kayseri OSB İtfaiyesi 2023’te 320 olaya müdahale etti, deprem bölgesinde 100’ü aşkın vatandaşı kurtardı