h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muğlaspor, tecrübeli bir golcüyü transfer etti

Muğlaspor, tecrübeli bir golcüyü transfer etti

Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri olarak transfer çalışmalarına devam ediyor. 34 yaşındaki deneyimli forvet Onur Garip'in katılımıyla güçlenen takım, şampiyonluk yolunda daha güçlü bir hale gelmeyi hedefliyor. Garip, kariyerinde Gençlerbirliği, Fethiyespor, Hacettepe gibi takımlarla profesyonel seviyede mücadele etmiş ve 353 maçta 100 gol atmış. Muğlaspor kulüp başkanı ve yöneticilerinin katıldığı imza töreninde, Garip takımın başarılarına katkı sunmak için geldiğini ifade etti.

Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri olarak devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor. Takım, 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesispor forması giyen deneyimli forvet Onur Garip’i kadrosuna kattı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Başkan Vekilleri Haluk Beyimoğlu, İbrahim Güngör, İdari As Başkan Op. Dr. Şadi Ballı, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, Basın Sözcüsü Barış Yayman ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Onur Garip, Muğlaspor’a katkı sunmak amacıyla geldiğini ifade etti. Garip, Muğlaspor’un köklü bir camia olduğunu belirterek, takım arkadaşlarıyla birlikte en iyi şekilde mücadele ederek Muğlaspor’u profesyonel liglere döndürmek istediklerini söyledi.

Kariyerine Edirnespor altyapısında başlayan deneyimli golcü Onur Garip, Gençlerbirliği formasıyla profesyonel futbol yaşantısına adım attı. Süper Lig’de Gençlerbirliği’yle mücadele eden Garip, ardından Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, Hacettepe, Şanlıurfaspor, Hatayspor, Kırklarelispor, Turgutluspor, Belediye Kütahyaspor, Kırşehir Belediyespor ve Ergene Velimeşespor’da forma giydi.

Onur Garip, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplamda 353 maça çıkarak 100 gol kaydetti. Muğlaspor’un deneyimli golcüsü Onur Garip, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamayı hedefliyor.

Kayserili sporcular, kayak yarışmalarından toplamda 10 madalya kazandılar.

Sıradaki haber:

Kayserili sporcular, kayak yarışmalarından toplamda 10 madalya kazandılar.