h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Sarıgöl’de TEKNOFEST hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Sarıgöl’de TEKNOFEST hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde TEKNOFEST bilgilendirme toplantısı düzenlendi. TÜBİTAK Manisa İl Sorumlusu ve T3 Vakfı Manisa İl Sorumlusu tarafından gerçekleştirilen toplantıya öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Toplantıda TEKNOFEST hakkında bilgilendirme yapıldı ve katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü, toplantının faydalı olduğunu belirterek öğrenci ve öğretmenlerin daha başarılı olacağını söyledi.

“Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi”

TÜBİTAK Manisa İl Sorumlusu Mine Ayyıldız ve T3 Vakfı Manisa İl Sorumlusu Mustafa Güven önderliğinde, Sarıgöl’de TEKNOFEST bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Toplantı kapsamında, katılımcılara TEKNOFEST hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı ve öğretmenler ile öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, bilgilendirme toplantısının son derece faydalı olduğunu belirterek, elde edilen bilgiler doğrultusunda öğrenci ve öğretmenlerin daha başarılı bir şekilde hazırlıklarını sürdüreceğini ifade etti.

Şırnak ilinde “Afet Bilinci ve İlk Yardım Eğitimleri” düzenlendi

Sıradaki haber:

Şırnak ilinde “Afet Bilinci ve İlk Yardım Eğitimleri” düzenlendi