h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sinemayla ilgili bir çalışma başladı.

Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sinemayla ilgili bir çalışma başladı.

Vakit.com.tr'nin haber başlığı: "Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün SADÂ Programı kapsamında Akhisar Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde SİNEMAARİF adlı sinema atölyesi açıldı!"

Vakit.com.tr Özgün Haber Başlığı: “Sadâ Programı ile Akhisar Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Sinema Atölyesi Açıldı”

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Sadâ Programı kapsamında, Akhisar Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Sinema Arif adlı sinema atölyesi açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serhat Baştan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve diğer protokol üyeleri ile parti temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Programda, okulun teknik imkanlarıyla hazırlanan “Ramazan Geldi” adlı video klip, okul tanıtım filmi ve ödüllü kısa film “Anormal” gösterildi. Okul Müdürü Halil Boncuk, açılış konuşmasında proje hakkında bilgi vererek, projede önemli bir rol oynayan Proje Koordinatörü Senarist Yönetmen Muhammet Emin Altunkaynak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Akhisar Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ise yaptığı protokol konuşmasında sanatın önemine vurgu yaparak, “Mevlana’nın pergel metaforuyla, milli değerlerimizi temel alarak kültür, sanat, ilim ve bilimde dolaşan bir pergel oluşturduğumuzda istediğimiz başarıya ulaşabiliriz” dedi.

Program, Görsel Sanatlar Öğretmeni Havva Kıyışkan ve öğrenciler tarafından hazırlanan bir tablonun İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem’e takdim edilmesiyle devam etti. Ardından sinema atölyesi gezildi ve program şehitler adına hazırlanan lokma ikramıyla son buldu.

Sarıgöl’de TEKNOFEST hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Sıradaki haber:

Sarıgöl’de TEKNOFEST hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi