h Dolar 34,2508 % 0.06
h Euro 37,3323 % 0.06
h Sterlin 44,6829 % -0.09
h Altın (Gr) 2.997,93 %0,09
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Erzincan’da Ziraat Mühendisleri Günü coşkuyla kutlandı

Erzincan’da Ziraat Mühendisleri Günü coşkuyla kutlandı

Erzincan'da yapılan bir yemekte Ziraat Mühendisleri Günü kutlandı. Organizasyonda Ziraat Mühendisleri Odası Erzincan Şubesi Başkanı Erhan Çil, TKDK İl Koordinatörü Metin Bektaş, Tarım İl Müdür Vekili Sadettin Taşkesen ve diğer yetkililer bir araya geldi. Çil, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak çiftçilere rehberlik eden mühendislere teşekkür etti ve Ziraat Mühendisleri Günü'nü kutladı.

Erzincan’da Ziraat Mühendisleri Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen bir yemekte ziraat mühendisleri bir araya geldi. Ziraat Mühendisleri Odası Erzincan Şubesi tarafından organize edilen yemek programına, şube başkanı Erhan Çil, TKDK İl Koordinatörü Metin Bektaş, Tarım İl Müdür Vekili Sadettin Taşkesen, Tarım İl Müdür Yardımcısı Serkan Kütük gibi önemli isimler katıldı.

Başkan Erhan Çil, programda yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Çiftçilerimize rehberlik eden, toprağımıza katkı sağlayan, ülkemizin tarım sektörünün gelişimi için özveriyle çalışan meslektaşlarıma teşekkür ederim. Ziraat Mühendisleri Günümüzü kutluyorum” dedi.

Erzincan’da düzenlenen bu etkinlikle, ziraat mühendislerinin çalışmaları ve sektöre verdikleri önem vurgulanmış oldu. Katılımcılar arasında gerçekleşen bu yemek programı, meslektaşların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmalarını sağladı ve tarım sektöründeki gelişmelere ilişkin bilgilerin paylaşılmasına zemin oluşturdu.

Sultangazi İYİ Parti meclis üyesi, partisinden istifa etti

Sıradaki haber:

Sultangazi İYİ Parti meclis üyesi, partisinden istifa etti