h Dolar 34,1529 % -0.06
h Euro 38,1517 % -0.06
h Sterlin 45,2734 % -0.55
h Altın (Gr) 2.869,76 %-0,17
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yüreğir Belediyesi gençlere yönelik atölye çalışmalarına başlıyor

Yüreğir Belediyesi gençlere yönelik atölye çalışmalarına başlıyor

Yüreğir Belediyesi, Adana'da yaşayan 18-30 yaş arası gençlerin katılımını hedefleyen bir atölye çalışması düzenliyor. Gençler, yerel sorunlar, hizmetler ve projeler hakkında fikirlerini paylaşacaklar ve karar alma sürecine aktif olarak katılacaklar. Siyasi bir etkinlik olmayan atölye çalışmasında işbirliği ve önyargısız bir ortam sağlanacak. Katılmak isteyen gençler, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinde paylaşılan katılım formunu doldurmalılar.

Yüreğir Belediyesi, gençlere karar alma süreçlerinde daha aktif olarak yer almalarını amaçlayan bir adım atıyor. Yüreğir Belediyesi Gençlik Atölyesi, 20 Ocak Cumartesi günü Yüreğir Kültür Merkezi’nde başlıyor.

Adana’da yaşayan 18-30 yaş arası gençlerin yerel karar mekanizmalarında etkin bir şekilde yer almasını hedefleyen Yüreğir Belediyesi, sözü gençlere bırakıyor. Atölye çalışması, gençlerin yerel düzeyde karşılaştıkları sorunlar, beklentileri ve projeler hakkında görüşlerini paylaşabilecekleri bir platform sunacak. Siyasi bir etkinlik olmayan atölyede, herkesin fikirlerini özgürce ifade etme ve birlikte çalışma hedefleniyor.

Yüreğir Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de başlayacak olan Yüreğir Belediyesi Gençlik Atölyesi’ne katılmak isteyen gençler, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan ‘Gençlik Atölyesi Katılımcı Formu’nu doldurarak başvuruda bulunabilirler. Bu atölye çalışması, gençler arasında büyük ilgi uyandıracak ve unutulmaz bir deneyim sunacak.

Stresten arınmak için Adnan Menderes Müzesi’ni gezen yurtta kalan öğrenciler

Sıradaki haber:

Stresten arınmak için Adnan Menderes Müzesi’ni gezen yurtta kalan öğrenciler