h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, kitap okuma ve spor salonlarına kapılarını açtı

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, kitap okuma ve spor salonlarına kapılarını açtı

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, modernizasyon çalışmalarını tamamlayarak okuma salonu, fitness salonu ve akademik toplantı salonunu hizmete açtı. Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, öğrencilerin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini belirtirken, Dekan Murat Eliöz ise fitness salonunda 800 öğrencinin kayıtlı olduğunu ve farklı fakültelerden 500 üyenin de burada yer aldığını ifade etti. Açılış etkinliğine Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve öğrenciler de katıldı.

OMÜ’nün Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, modernizasyon çalışmalarını tamamlayarak yeni hizmet alanlarını kullanıma açtı. Okuma salonu, fitness salonu ve akademik toplantı salonu, düzenlenen açılış töreniyle birlikte öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, açılış töreninde yaptığı konuşmada, OMÜ’nün eğitim kalitesini artırmanın yanı sıra öğrencilerin yaşam kalitesini de yükseltmeyi hedeflediklerini vurguladı. Ünal, öğrencilerin sosyal yaşam alanlarındaki kalitenin artmasıyla birlikte genel davranışlarının olumlu etkileneceğini ifade etti.

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Murat Eliöz ise fitness salonunun mevcut durumuyla ilgili bilgiler vererek, toplam 800 öğrencinin kayıtlı olduğunu belirtti. Eliöz, fitness salonunda 200 kadın ve 600 erkek öğrencinin bulunduğunu, bunlardan 100’ünün uluslararası öğrenci olduğunu ve ayrıca 500 üyenin farklı fakültelerden, yaklaşık 50 akademik ve idari personelin de kayıtlı olduğunu açıkladı. Katılımcılar, akademik toplantıların düzenlendiği ve lisansüstü öğrencilerin sunumlarını gerçekleştirebileceği akademik toplantı salonunu gezdikten sonra, masaj derslikleri ve kadın fitness salonuyla ilgili bilgilendirildi. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, bu yeni imkanlarla birlikte öğrencilerin eğitim ve sosyal yaşam deneyimini güçlendirmeye devam ediyor.

Açılış etkinliğine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk, akademisyenler ve öğrenciler de katıldı.

Ebru Sanatına Kadınlar Tarafından Artan İlgi Gözleniyor

Sıradaki haber:

Ebru Sanatına Kadınlar Tarafından Artan İlgi Gözleniyor