h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Süper Lig’e damga vuran genç hakem Oğuzhan Çakır’dan büyük başarı!

Süper Lig’e damga vuran genç hakem Oğuzhan Çakır’dan büyük başarı!

Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde yüzme antrenörü olan 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi olarak adını tarihe yazdırdı. Trendyol Süper Lig'de ilk maçını yöneten Çakır, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nda da görev yapacak. Genç hakem, yurt dışında da maç yönetmeyi hedefliyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Çakır'ı tebrik etti ve başarılar diledi.

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde yüzme antrenörü olarak görev yapan 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır, Süper Lig’in en genç hakemi olarak tarihe geçti. Çakır, ilk maçını Trendyol Süper Lig’de Pendikspor – Antalyaspor karşılaşmasında yönetti. Ayrıca 18 Ocak Perşembe günü de Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor – Göztepe maçında görev yapacak.

Başarılı performansıyla dikkat çeken genç hakem, Balıkesir’de yönettiği maçlarla tanınmış bir isim haline geldi ve genç hakemlere ilham kaynağı oldu. Oğuzhan Çakır, aynı zamanda yurt dışındaki liglerde de maç yönetme hedefi olduğunu belirtti.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ise, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde Yüzme Antrenörü olarak görev yapan Oğuzhan Çakır, Süper Lig’de A Klasman Hakemi olarak düdük çalarken Altıeylül’ü ve Balıkesir’i gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Ocak, gençlerin büyük bir değer olduğunu vurguladı.

Sıradaki haber:

Kaymakam Ocak, gençlerin büyük bir değer olduğunu vurguladı.