h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Keçiören ilçesinde, Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi faaliyete geçti

Keçiören ilçesinde, Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi faaliyete geçti

Keçiören Belediyesinin desteğiyle inşa edilen ve Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde faaliyete geçen Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi açıldı. Açılışa Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve okul idarecileri katıldı. Kütüphanenin kurdelesi kesilerek hizmete başladı.

Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından desteklenen ve hayırsever vatandaşlar tarafından desteklenen Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kurulan Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi resmi olarak hizmete açıldı.
Keçiören Belediyesi ve hayırsever vatandaşların destekleriyle Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde inşa edilen Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi düzenlenen bir açılışla hizmete girdi. Açılışa, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı.
Belediye Başkanı Altınok, yaptığı konuşmada, “Rabbim, vatan için canını veren şehidimiz Ahmet Özsoy’dan ve millete adanmış bir hayat süren Şule Yüksel Şenler’den razı olsun. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek değerli gençlerimizin faydalanacağı bu eser, bu iki kıymetli insanımızın adının yaşatılmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğitim kurumlarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Ankara Keçiören Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirdik. Harika bir kütüphane oldu. Okul yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” sözlerini dile getirdi.
Kurdele kesme töreniyle açılışı gerçekleştirilen kütüphane artık hizmete sunulmuş durumda.

İnsan Kaynakları Uzmanı Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Teslim Aldı

Sıradaki haber:

İnsan Kaynakları Uzmanı Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Teslim Aldı