h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Üsteğmen Duran, Pençe Kilit Harekatı’nda yaralandı; Cesur dostları yanında yer aldı

Üsteğmen Duran, Pençe Kilit Harekatı’nda yaralandı; Cesur dostları yanında yer aldı

Pençe Kilit Harekâtı'nda yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesi, Köyceğiz İlçe Müftülüğü personeli tarafından ziyaret edildi. Müftü Ahmet Karagöz ve beraberindekiler, ziyarette Duran'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Müftü Karagöz, şehit olan ve yaralanan askerler için dua ederek, vatanımızın huzur içinde yaşamasını diledi.

Pençe Kilit Harekâtı’nda yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran’ın ailesini Müftülük personeli ziyaret etti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran’ın ailesine Köyceğiz İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz ve bir grup din görevlisi tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Müftü Karagöz, vatan ve mukaddesatın korunması için canlarını feda eden şehitlerimiz ile yaralanan kahramanlarımızın bizim huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlamak için mücadele ettiklerini belirtti. Karagöz, “Rabbim, cennet ülkemizde birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Düşmanlarımızın ülkemize zarar vermesine izin vermesin. Şehitlerimize yüce makamlar nasip etsin, yaralı kardeşlerimize şifa versin” dedi.

Ziyarette, 9 şehidimiz başta olmak üzere vatanımız ve mukaddesatımız için fedakarlık yapan tüm şehitlerimiz ile şifa bekleyen kahramanlarımız için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve Müftü Karagöz, dualarla şehitlerimize ve şifa bekleyen kahramanlarımıza destek verdi.

Bodrum Belediyesi, Kızılağaç yolu üzerinde çalışmalara start verdi

Sıradaki haber:

Bodrum Belediyesi, Kızılağaç yolu üzerinde çalışmalara start verdi