h Dolar 34,2436 % 0.04
h Euro 37,1964 % 0.04
h Sterlin 44,6710 % -0.16
h Altın (Gr) 3.011,72 %0,55
h BIST100 8.746,53 %-0,54
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Talas’ta kentsel dönüşüm sayesinde büyük başarı sağlandı

Talas’ta kentsel dönüşüm sayesinde büyük başarı sağlandı

Talas Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Harman Mahallesi'nde 62 Evler Sitesi'ni yenileyerek daha modern ve güvenli yaşam alanları oluşturuyor. Birinci etap çalışmaları tamamlanan proje kapsamında, 66 hak sahibi vatandaş konutlarını kura çekimiyle belirleyecek. Kura çekimi, 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Talas Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatandaşların yeni evlerinde huzur içinde yaşamalarını dileyerek, devletin kentsel dönüşümde önemli işler başardığını belirtti. Etiketler: Talas Belediyesi, kentsel dönüşüm, konutlar, hak sahibi, kura çekimi.

Talas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen birinci etap kentsel dönüşüm çalışmaları, ilçedeki yapı stoğunu yenileyerek daha güvenli ve modern yaşam alanları oluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda, 66 vatandaşın dairelerini belirlemek üzere kura çekişi gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yer alan Harman Mahallesi 62 Evler Sitesi’nde birinci etap çalışmaları sona erdi. Hızlı bir şekilde tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilmek üzere hazırlanan daireler için kura çekimi düzenlenecek. Kura çekimi, 20 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 10.30’da Talas Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.

“Mutlu ve sağlıklı günlerde yaşasınlar”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Devletimiz harika bir iş başarmıştır. Kentsel dönüşümde vatandaşlarımız bize güvenmiştir. Biz de belediye olarak tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yeni yuvalarına kavuşmaları için aralıksız çalışarak destek olduk. Vatandaşlarımız artık eskimiş, yıpranmış ve depreme dayanıksız binalarını modern ve sağlıklı evlerle değiştirecekler. Yeni konutlarında geçecek günlerinde huzur ve mutluluk içinde yaşamalarını diliyoruz. Yeni sıcak yuvaları hayırlı olsun. Emekleri geçen yüklenici firmalara ve belediye personelimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Selçuklu’da büyük enerji yatırımı tamamlanma aşamasına geliyor

Sıradaki haber:

Selçuklu’da büyük enerji yatırımı tamamlanma aşamasına geliyor